Pressmeddelande

Jurek har gjort det igen – Gasell för fjärde året i rad!

Publicerad

I genomsnitt är det färre än 1 procent av Sveriges aktiebolag som uppfyller kraven för att bli Gasellföretag. Jurek har inte bara gjort det en, två och tre gånger. För fjärde året i rad får vi den prestigefyllda utmärkelsen.

Dagens Industri har under de senaste 18 åren utsett de snabbast växande företagen i Sverige till så kallade Gaseller. För att utses till Gasell måste företaget uppfylla ett antal kriterier. Det innebär bland annat att man ska ha ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren, att man minst fördubblat sin omsättning under undersökningsperioden, att man vuxit organiskt samt att man har sunda finanser.

”Gasellföretag är ett sällsynt inslag i svensk ekonomi. Färre än 1% av Sveriges företag tilldelas en gasell, så att utses till Gasellföretag för fjärde året i rad är en otrolig kick. Vi är ett fantastiskt gäng som alla bidragit till den starka tillväxt som Jurek haft under de senaste åren. Nu ser vi fram emot att fortsätta växa och erbjuda våra kunder och kandidater en Perfect Match” säger Shervin Razani, VD och grundare på Jurek Rekrytering och Bemanning

Annons