Pressmeddelande

Interhome specialister på en svensk favoritdestination – Mallorca

Publicerad

Hur många av oss har inte besökt denna juvel i medelhavet? Det är en favorit för många, och ännu mer när man kan hyra både hus och lägenheter istället för att bo på hotell. Det finns många stora fördelar med att göra detta och hos oss hittar ni över 150 semesterbostäder på Mallorca att välja mellan. Detta har gjort att de som hyr semesterbostäder privat har ökat det senaste decenniet.

Fördelar med att hyra privata semesterbostäder

– Större ytor för en mindre peng. Allt som oftast är det både dyrare med hotell och mer begränsat vad gäller utrymmet man har att röra sig på. Vill man dessutom ha det mer privat och slippa trängas med en massa andra gäster är det också en fördel man får när man hyr en privat semesterbostad.

– Mindre stress. Man kan helt enkelt ta dagen i sin egen takt, man behöver inte vara uppe en viss tid för att inte missa hotellfrukosten och man kan dessutom laga sin egen mat. Det är till stor fördel, speciellt när man har med sig små barn eller någon i familjen har behov av specialkost.

– Skräddarsydda lösningar. En stor fördel är att man kan skräddarsy sina sökningar för att hitta precis det man letar efter. Det är således mycket mer flexibelt än hotell som mer eller mindre erbjuder precis samma lösningar till alla sina gäster.

– Det blir mer familjärt. Som jag tidigare nämnt är det mer flexibelt och går att skräddarsy. Bland annat innebär detta att man kan hitta boenden för mer än en familj och dessutom kan man i många fall till och med ha med sig sina husdjur och detta är en trygghet i sig. Så slipper man leta efter ett tillfälligt boende för sina små pälsklingar.

– Valfrihet. Det är mycket mer fritt att hyra en privat semesterbostad då man kan göra precis som man vill utan att känna någon press att delta i hotellets aktiviteter. För många är detta precis vad semestern handlar om, frihet, en frihet som man inte har i vardagen och bara kan vara. Även om de flesta av oss också vill uppleva nya saker och vidga våra vyer. Det sköna är att man kan göra både och, det är helt enkelt upp till var och en.

– Lyxigt eller hemtrevligt. Det finns något för alla vare sig man vill lyxa till det eller om man bara vill ha något hemtrevligt och mysigt. Vi har allt mellan himmel och jord vad gäller semesterbostäder.

Om Interhome

Interhome grundades i Schweiz år 1965 och vi är otroligt stolta över vårt anseende inom branschen, vi har en lång framgångssaga bakom oss och vår historia gör oss ödmjuka inför vår framtid som Europas ledande uthyrare av kvalitetssäkrade semesterboenden. Vårt moderbolag Interhome AG, som är beläget i Zurich, ägs till 100% av Hotelplan AG. Detta bolag ägs i sin tur av Migros, det ledande detaljhandelsföretaget i Schweiz med sitt högkvarter i Zurich. Låt oss visa er vad den schweiziska kvalitetsfilosofin innebär och att det i högsta grad även gäller service

Annons