Sponsrat Sponsrat

Husdjursrevyn.se lanserar produktinformation för hästägare

Uppdaterad 2020-06-30
Publicerad 2020-06-30


    
En av Sveriges snabbast växande informations- och jämförelsesiter, Husdjursrevyn.se, lanserar tester och jämförelser av hästutrustning.

-Vi har sedan starten av Husdjursrevyn lagt fokus på hund- och kattprodukter men beslutade i slutet av förra året att bredda vårt fokus till att även inkludera hästar och ridsport. Detta är ett strategiskt beslut vars syfte är att komma in på den svenska häst- och ridsportsmarknaden. En marknad som de senaste åren har vuxit markant, både i Sverige och övriga Europa, säger Jonas Mallin, VD och medgrundare av Lunalink.

Syftet med lanseringen är att erbjuda besökare möjligheten att enkelt kunna jämföra populära produkter inom häst och ridsport. Ridsporten har länge varit väldigt stor i Sverige och som för varje år växer ytterligare. Idag är sporten en av Sveriges största både för ungdomar och vuxna.

- Genom att granska och jämföra populära produkter kan vi erbjuda besökarna att snabbt och enkelt identifiera den produkt som passar bäst till både enskilda hästar och ryttare. Webbplatsen har som mål att även erbjuda information och utbildningsmaterial om allt som rör hästar och ridsport, säger Jonas.

Lunalink grundades i September 2019 och har sedan dess vuxit snabbt via företagets ledande projekt Husdjursrevyn.se, som i dagsläget har tusentals besökare. Under vårens Coronapandemi har antalet husdjursägare ökat och e-handeln har vuxit.

- Coronapandemin har lett till ett ökat besöksantal, många har helt enkelt mer tid att vara med sina djur. Men arbetet har också tagit mer tid till följd av annorlunda arbetsrutiner med många arbetsdagar hemifrån och möten som förlagts till digitala plattformar, avslutar Jonas.

Publiceringen av hästsegmentet kommer att rulla ut kontinuerligt med målet att erbjuda hästägare och ridsportsintresserade ett brett utbud av tester och jämförelser av populära produkter.

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in