Pressmeddelande

Foyen rekryterar ytterligare en specialist inom offentlig upphandling

Publicerad

 

FO2.jpg

Foyen Advokatfirma har rekryterat upphandlingschefen Johanna Hellström från Allingsås kommun. Johanna ingår i advokatfirmans affärsområde för Offentliga affärer och Entreprenad, skriver Foyen i ett pressmeddelande. 

Johanna kommer närmast från Alingsås kommun där hon arbetat som upphandlingschef under två och ett halvt år med ansvar för kommunens upphandlingsverksamhet och med personalansvar för fem medarbetare. Som upphandlingschef har Johanna haft en samordnande och strategisk roll som inneburit beslutsstöd till kommunledningen i olika juridiska frågor samt ansvar för utbildningar inom upphandlingar, såväl internt inom kommunen som externt riktat mot näringslivet.

– Jag sökte mig till Foyen eftersom advokatbyrån är specialiserade inom bland annat offentlig upphandling och har en mycket trovärdig position på marknaden med några av Sveriges främsta entreprenadjurister. Jag ser fram emot ett rikt erfarenhetsutbyte och att gemensamt
utveckla advokatfirman ytterligare, säger Johanna Hellström.

Johannas juridiska bakgrund omfattar även flera års arbete på Advokatfirman Glimstedt med inriktning mot bland annat offentlig upphandling, obestånd och tvistelösningar. Dessförinnan arbetade hon med upphandling för Borås stad. Johanna tillträdde tjänsten på Foyen den 14 augusti.

– Johanna har en gedigen bakgrund inom offentlig upphandling. Hennes erfarenheter och kompetens stärker oss ytterligare i vår satsning att bli Sveriges största affärsjuridiska byrå
inom projekt- och teknikrelaterad juridik, säger Foyens VD Linnéa Djursén. Foyen har även nyligen rekryterat biträdande jurister Erik Jagbrant och Esmeralda Eberhardson till affärsområdet Offentlig affärer och Entreprenad, biträdande jurist Cecilia Carlson till affärsområdena Affärsjuridik och Entreprenad, biträdande jurist Rebecka Flick till affärsområdet Mark- och miljörätt
samt paralegal Marianne Riquelme.

För mer information kontakta:

Linnéa Djursén, VD Foyen
073-322 84 22, linnea.djursen@foyen.se

Johanna Hellström, jurist Foyen
072 373 16 03, johanna.hellstrom@foyen.se

 

FO.jpg

Om Foyen

Foyen är en advokatfirma som redan vid starten 1987 mejslade ut tre grundpelare för verksamheten: branschfokus, affärsförståelse samt en absolut spetskompetens inom relevanta rättsområden för våra branscher och det har fallit väl ut. Vi är idag ca 80 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.

Våra huvudområden är bygg- och fastighetsbranschen, teknikintensiv industri, gruv-och skogsnäring, offentliga affärer, energisektorn, miljöområdet, IT-juridik samt branschöverskridande affärsjuridik. 

Annons