Pressmeddelande

Foyen har biträtt OX2 i mångmiljardaffär om 85 vindkraftsverk i Sverige

Publicerad

Foyen_6-1.jpg

Förnybarhetsbolaget OX2 har fått i uppdrag att bygga Valhalla vindpark på 357 MW med 85 vindkraftsverk i Sverige. Det blir en av de största landbaserade vindparkerna i Europa. Beställare av
projektet är Aquila Capital. Vindparken kommer att byggas i Bollnäs och Ockelbo kommun och beräknas stå klar våren 2020. Tillstånden för parken har utvecklats i ett samarbete mellan OX2 och Bergvik Skog.. Projektet förstärker OX2:s ledande marknadsposition i Norden, där bolaget för närvarande bygger sex vindparker om totalt 717 MW.

Foyen Advokatfirma har biträtt OX2 vid förhandling av leveransavtal samt serviceavtal. Ansvarig delägare hos Foyen har varit Jacob Hamilton.

För mer information kontakta:
Jacob Hamilton, advokat och delägare på Foyen
0737-19 51 49, jacob.hamilton@foyen.se

Om Foyen
Foyen är en advokatfirma som redan vid starten 1987 mejslade ut tre grundpelare för verksamheten: branschfokus, affärsförståelse samt en absolut spetskompetens inom relevanta rättsområden för våra branscher och det har fallit väl ut. Vi är idag ca 80 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.

Våra huvudområden är bygg- och fastighetsbranschen, teknikintensiv industri, gruv-och skogsnäring, offentliga affärer, energisektorn, miljöområdet, IT-juridik samt branschöverskridande affärsjuridik.

Annons