Pressmeddelande

Förebygg myggbett med stil i tid

Publicerad
Uppdaterad

Luxaflex.se

Så snart den ljuva sommaren kommer börjar vanligtvis den årliga myggplågan. Myggorna kläcks på våren och är mest aktiva i juni och juli i gryning och skymning. Förutom att införskaffa myggspray och bära det med dig vart du än går, kan du förhindra att myggor kommer in i ditt hem under sommaren, och göra det med stil. Även om semestern fortfarande känns långt borta kan det vara dags att börja förbereda sig för myggperioden redan nu.

Insektsnät för frisk och myggfri luft

Även om myggor föredrar att röra sig utomhus under sommaren, tar de sig ibland in i hus och lägenheter. Särskilt när det är kväll och det är lika mörkt inne som ute. Om du vill undvika dussintals myggbett på ben och armar på natten är det därför en bra idé att montera ett insektsnät i sovrummet.

Med ett insektsnät kan du lämna fönstret öppet till sent, och även under natten om sovrummet annars blir alldeles för varmt, utan att vakna upp till kliande röda bett på morgonen. På så sätt får du in frisk luft in i sovrummet under hela natten, vilket är en viktig komponent för en god natts sömn. Helt utan besök av motbjudande ohyror.

Numera kan du också få diskreta insektsnät som plisségardiner som skyddar dig från ovälkomna myggor och samtidigt ger dig en gardin som du kan anpassa till din unika inredningsstil. En myggfri sommar behöver alltså inte längre vara synonymt med fula och billiga myggnät.

Med ett diskret myggnät för balkongdörren slipper du störa utsikten

På sommaren finns det nog inget bättre än att lämna balkongdörren öppen för att släppa in de sista ljusstrålarna när kvällen faller. För även om vi har varit ute hela dagen finns det inget bättre än att andas in sommarluften och doften av saltvatten, varm sand och nyklippt gräs. Men tyvärr är det också ett sätt att bjuda in myggen. Du behöver dock varken stänga balkongdörren eller kompromissa med utsikten för att bli av med de retfulla flygfäna.

Du kan nämligen köpa myggnät i form av en plisserad kvalitetsdörr som kan monteras inuti eller utanför nischen, så att du kan behålla maximal utsikt samtidigt som du skyddar dig mot diverse insekter. Då kan du lämna balkongdörren öppen hela eftermiddagen och kvällen och njuta av fågelkvittret och den sista solen. Om du vill kan du naturligtvis låta balkongdörren stå på glänt under natten för att släppa in frisk, myggfri luft.

Bazoom Group

Vestergade 48H
DK-8000 Aarhus C
CVR: 41638745

Vill du också synas här med ditt pressmeddelande? Läs mer här: https://realtid.ocast.com/

Annons