Sponsrat Sponsrat

ExpressVPN lanserar samarbete med lösenordshanteraren LastPass

ExpressVPN är stolta över att vara en del av ett samarbete med lösenordshanteraren LastPass. Precis som ExpressVPN är LastPass syfte att göra det enklare för användarna att förbättra sin säkerhet på nätet. Alla nya och redan existerande prenumeranter på LastPass Premium och Families får nu 30 dagars gratis tillgång till ExpressVPN.

Uppdaterad 2020-10-26
Publicerad 2020-10-26

Genom att skaffa sig en lösenordshanterare har användarna av LastPass redan tagit ett steg mot ökad digital säkerhet. Med detta erbjudande kan dessa användare även få uppleva de fördelar en VPN för med sig gällande säkerhet utan extra kostnad. Prenumeranter av LastPass Premium och Families får testa ExpressVPN genom att logga in på sitt konto i LastPass och gå till sitt Security Dashboard.

“Våra användare har tydligt uttryckt att de värderar den integritet och säkerhet en VPN för med sig, därför är vi glada över att samarbeta med ExpressVPN för att kunna erbjuda våra kunder detta ytterliga skydd vid internetanvändning,” säger Dan DeMichele, LastPass produktionschef på LogMeIn. “Vi valde ExpressVPN tack vare deras säkerhet, stabilitet, snabbhet och enkla användargränssnitt, samt för att de delar vår passion och hängivenhet när det kommer till att hjälpa kunder skydda sin integritet på nätet.”

En perfekt match  

Samarbetet för samman två väletablerade företag inom säkerhet och ger användarna de viktigaste verktygen för att skydda sin data och sitt privatliv.

LastPass är ett av de mest framstående företagen inom lösenordshantering och håller användare trygga genom att skapa unika lösenord för varje registrering online och lagrar dessa i ett säkert valv, utan att användaren själv behöver lägga ett enda lösenord på minnet. Alla lösenord lagras säkert med LastPass och användaren behöver endast minnas ett enda huvudlösenord för att få åtkomst till dessa. Funktionen gör det enkelt att skapa långa, slumpmässigt skapade lösenord, vilket är ett av de bästa sätten att skydda sig mot intrång.

ExpressVPN kompletterar LastPass genom att erbjuda den främsta sortens kryptering för användarens trafik online och skyddar dess data från hackare samt analys och lagring av tredje part. Det hjälper även användaren att förbli anonym genom att dölja IP-adressen, så att man kan surfa helt privat.

Ökande medvetenhet kring säkerhet på nätet

I takt med att medvetenheten kring digital säkerhet har vuxit, har även efterfrågan på VPN-tjänster för privatpersoner gjort det. En aktuell studie från GlobalWebIndex visade att 30 % av internetanvändare använder en VPN minst en gång i månaden.

Flera större teknikföretag samarbetar därför med ExpressVPN för att ge sina kunder en effektiv säkerhetstjänst. Därför kommer alla nya datorer från HP och Dynabook (tidigare Toshiba) med ExpressVPN-appen förinstallerad, som kunder kan nyttja under en gratisperiod på 30 dagar. ExpressVPN förväntar sig att fortsätta expandera genom fler liknande samarbeten.

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in