Sponsrat Sponsrat

Expandering i sikte: Financer.com lanserar sin tjänst för lån på flera nya marknader

Publicerad 2016-11-01

Financer.com har funnits på den svenska marknaden sedan slutet på 2014. Jämförelsetjänsten samlar in smslån, privatlån och annat inom privatekonomi, för att visa det billigaste alternativet. Financer.com blev mycket populär och har sedan dess expanderat snabbt till många länder.  

De senaste 6 månaderna har Financer expanderat till Estland, Nederländerna och Tjeckien. I samtliga länder har tjänsten snabbt blivit uppmärksammad av lokala ekonomisajter och bloggare.

- Det är väldigt tydligt att det finns stora behov för en sån här tjänst i andra länder - att ha en komplett jämförelse för lån är något som konsumenten verkligen uppskattar när det ofta handlar om så höga räntor, säger Johannes Larsson, projektledare för Financer.com.

Nu har grundarna bakom tjänsten bestämt sig för att satsa stort, och att nå ut i ännu fler Europeiska länder.

Enligt Mikael Persson, ansvarig över marknadsnalys, så är siktet inställt på att lansera sajten i 9 till länder, innan slutet på 2017. I samband med expanderingen till flertal nya länder planeras det att utöka antalet medarbetare med 10 personer.

“Smslån är inte samma sak som det en gång var. Hög konkurrens bland långivare har resulterat i många räntefria alternativ för den som vill låna pengar utan absurda räntor.” säger Mikael Persson.

Snabblån och andra lån utan säkerhet växer fort i hela Europa just nu. Även om många länder kramar åt reglerna kring utlåningsverksamhet, så dyker det hela tiden upp fler långivare som pressar priserna ytterliggare.  

Länkar: 
- Se exempel på räntefria lån 
- Se jämförelseverktyg för snabblån 


För mer information, kontakta gärna: 

Mikael Persson 
Market analyst, marketing strategist 
sv@financer.com 

Johannes Larsson 
Project manager 
johannes@seosolutions.se 
https://johanneslarsson.com

Om Financer.com 
Financer.com är en ekonomi- och jämförelsetjänst som syftar att hjälpa våra besökare att enkelt hitta billigare lån, kreditkort och bästa sparräntan. Vi finns för närvarande i Sverige, Finland, Polen, Spanien, Danmark, Estland, Nederländerna och Tjeckien, läs mer om vår verksamhet på Financer.com. Financer.com har 19 medarbetare som ständigt jobbar med att förbättra och expandera vår tjänst. Vår vision är att bli störst i Europa inom vårt segment. 

Platsannonser

Logga in