Sponsrat Sponsrat

Esportlandet storsatsar på guider för esport betting

Esport har blivit allt mer accepterat globalt sett och i Sverige fortsätter sporten att växa i snabb takt. Hemsidan Esportlandet.se har tillägnat hemsidan åt den digitala sporten och här finner besökare allt från de senaste analyserna, nyheterna och speltipsen. Nu kliver de in på ett nytt område och storsatsar på guider för esport betting.

Uppdaterad 2021-06-10
Publicerad 2021-06-10

Esportlandet.se är en väletablerad svensk nyhetsportal inom esport och nu gör hemsidan en storsatsning på guider för esport betting. Läs mer om detta här: https://esportlandet.se/esportbetting

  • Vi på Esportlandet såg att det saknades bra och pålitliga guider för just esport betting och av den anledningen kommer vi nu lägga extra fokus på detta. Just tips och vägledning är något som allt fler spelare starkt efterfrågar, så vi hoppas att vi kommer kunna fylla den här luckan. Vi har redan publicerat flera guider på sajten med konkreta tips som bidrar till att hjälpa våra besökare att lyckas med sina vadslagningar, säger pressansvarig på Esportlandet.

Esport räknas numera som en av de snabbast växande sporterna i världen. Intresset för den digitala sporten tycks heller inte visa några tecken på att avstanna. Under 2020 hade esport en stor tillväxt globalt sett och i en allt större utsträckning räknas sporten som en mer etablerad form av nöje hos allmänheten. För närvarande beräknas Sverige vara på fjärde plats globalt sett bland de länder som kammat hem mest prispengar med hänsyn till esport.

  • Det är också intressant hur Sverige varit en av de pådrivande motorerna för att ta e-sporten framåt. Gamingevent som DreamHack bidrar till att främja sporten. Utöver detta är flera av de största e-sportprofilerna svenskar. Allt detta gör att vi ser ljust på den digitala sportens framtid och vi anser att det ligger helt rätt i tiden att vidareutveckla hemsidan för att kunna möta det växande behovet, säger pressansvarig.

Presskontakt

Markus Bergman, Marknadsföringsansvarig Affili-LinQ 

info@esportlandet.se

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in