Pressmeddelande

EsportBets-gruppen utökar sin bevakning av turneringar med DreamHack Masters i Malmö

Publicerad

Efter en sommar fylld med e-sport avslutas festen med DreamHack Masters i Malmö 30e augusti – 3e september. Det är alltså CSGO som spelas, och prispotten ligger på $250 000 (ca. 2 miljoner kronor). Efter en lyckad satsning där EsportBets-gruppen bevakade PGL Majorn i Krakow har bolaget nu bestämt  sig för att fortsätta med sina bevakningar även under DH Masters i Malmö.

När världens elit samlas i Malmö den 30e augusti för att göra upp om prispengarna i datorspelet Counter-Strike: Global Offensive kommer EsportGruppens bevakningsteam följa turneringen noga med analyser, referat och mycket mer, delvis via sin svenska sajt http://esportbets.se/. “Senast vi bevakade PGL Majorn i Krakow såg vi ett stort intresse och en trafikökning på våra sajter, och därför tyckte vi det var kul att fortsätta våra bevakningar. Eftersom DH Masters spelas på vår hemmaplan i Sverige känns det som ett naturligt val att vi bevakar just den turneringen” säger Kristoffer Ranieli, redaktör EsportBets-gruppen.  

E-sport är inte bara hett i Sverige, utan det har fullkomligt exploderat på senare år även internationellt. För att bredda sin användarbas och kunna leverera nyheter och erbjudanden till fler kunder har EsportBets-gruppen även lanserat den internationella sajten http://www.esportsbets24.com/. ”Det finns otroligt många fans utanför Sverige som följer alla de här turneringarna, och eftersom vi anser att vi producerar mycket värde till våra besökare tyckte vi det var läge att bredda vår räckvidd utanför Sverige. Många av de här turneringarna har även stora pengar på spel, och då spelar gärna folk på matcherna, något som vi såklart vill ta tillvara på genom att assistera alla fans via våra sajter så gott vi kan.” fortsätter Kristoffer Ranieli.

I årets upplaga av DH Masters finns två superlag representerade, fnatic och förra årets vinnare NIP (Ninjas in Pyjamas). Även om NIP har bytt ut två spelare sedan förra årets turnering, så är laget defintivt i toppskiktet när det gäller CSGO. En stor likhet esport har med all annan sport är att fansen spelar mycket på de olika matcherna, framförallt i de större turneringarna. “Vi vet att det här är en extremt kunnig och intresserad skara fans, och därför försöker vi via våra olika sajter också skapa olika värdeerbjudanden för kunderna. För de allra mest kunniga och inbitna fansen har vi vår CSGO-sajt http://www.csgo-betting.com/. Fokuset där är endast på CSGO, och där finns mycket mer utförliga artiklar och specifika bonusar för just CSGO.” avslutar Kristoffer Ranieli.

 

 

 

 

Annons