Sponsrat Sponsrat

Dittlån.se publicerar stor jämförelse

Jämförelsesidan Dittlån.se har utfört en omfattande jämförelse av Sveriges bästa låneförmedlare.
 

Publicerad 2021-06-11

Den som är på jakt efter Sveriges bästa och billigaste privatlån kan nu ta del av en stor jämförelse av olika låneförmedlare på marknaden. Det finns i dagsläget omkring 15 olika låneförmedlare på den svenska marknaden - men endast 5 av dessa är värda att lägga tid på. Enligt Dittlån.se är Sveriges bästa låneförmedlare följande: Lendo, Direkto, Zmarta, Advisa och Enklare.

En låneförmedlare kan beskrivas som en slags mellanhand mellan låntagaren och bankerna. Med andra ord så förmedlar alltså en låneförmedlare lån till dig och de lånar alltså inte ut pengar själva. Du kan besöka en låneförmedlare och ge dem en låneansökan som de sedan förmedlar detta vidare till sina partners. Det kan ofta vara så många som 30–35 olika långivare som får din förfrågan. För att ta Lendo som exempel, så jobbar de med hela 35 olika långivare som med en och samma kreditupplysning erbjuder lånebelopp upp till 600 000 kr. Med Lendo kan man exempelvis söka privatlån från: Swedbank, SEB eller COOP. Läs hela jämförelsen av privatlån här.

  • I vår stora låneguide kan läsare ta del av nyttig information om vad det finns för olika lån samt vad man bör ha i åtanke för en låneansökan görs. Idag finns det som sagt så otroligt många olika lån att välja mellan, så en noggrann undersökning innan kommer att vara till din fördel. Att välja det mest passande lånet säkerställer att du får lägre kostnader. Ett lån som icke är optimalt anpassat för ditt ändamål, kommer istället att resultera i högre kostnader och räntor, säger pressansvarig på Dittlån.se
Vilket är det billigaste privatlånet?

Varför är det då fördelaktigt att ansöka om privatlån via en låneförmedlare? Den stora fördelen med att använda en låneförmedlare när du lånar pengar är att du får ta del av det bästa möjliga låneerbjudandet. Du kommer att kunna välja det billigaste privatlånet med låg ränta och som passar dina unika förutsättningar. Du kommer även kunna filtrera lån efter dina behov, exempelvis privatlån utan UC.

Du får se exakt vilka villkor varje bank kan ge dig innan du ingår ett låneavtal med en av bankerna. Detta kan ge en bra grund och möjlighet att jämföra många faktiska låneerbjudanden. Eftersom villkoren för privatlån i Sverige idag bedöms på individuell basis, och hur mycket du kan låna och till vilken ränta varje låntagare anpassas, kan du bara få den bästa grunden för att jämföra privatlån efter att du har ansökt om och fått ett låneerbjudande från varje enskild bank. Detta är mycket tidskrävande om du inte använder en låneförmedlare, som gör det helt gratis och utan förpliktelse åt dig.

Kostar det något?

Tjänsten är helt kostnadsfri att använda. Det kostar dig inte något att ta hjälp av en låneförmedlare och detta gäller oavsett om du besluta dig för att teckna lån eller inte.

Det är mycket glädjande att kunna meddela att det inte kostar ett öre att använda någon av de låneförmedlare som du hittar information om här på Dittlån.se. Det är en trygghet att veta att du endast betalar för det lån som du eventuellt tecknar, säger pressansvarig.

Icke-bindande ansökan

Du får erbjudanden från intresserade banker och väljer det privatlån med lägst ränta eller som är bäst anpassat för ändamålet. Lånerbjudandena kan i många fall gälla i cirka 30 dagar, så du har gott om tid att överväga vilka erbjudanden du vill använda.

Pressansvarig 
Frida Engström
Ditt Lån 
Flaggan 1338
116 74 Stockholm
info ( a ) dittlån .se

 

Platsannonser

Premium för 199 kr i sommar
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in