Sponsrat Sponsrat

De gör Guldäggskampanjen 2017…

Varje år väljer KOMM en byrå som gör kommunikationen kring Guldägget. Förbundet har i år valt medlemsbyrån KING för uppdraget att göra kampanjen.

Publicerad 2016-11-02


Foto: Julius Tuvenvall

 - Vi är väldigt glada och peppade inför att jobba med KING. Våra förväntningar är såklart oerhört höga med tanke på deras tidigare arbete. KING är en byrå som känns väldigt aktuell och ligger väldigt rätt i tiden, säger Linda Nilsson, projektledare på Guldägget.

 Under hösten tar den valda byrån fram kampanjen för Guldägget. Den drar igång inom några veckor och kommer att fortsätta under våren 2017.

- Det här är ett dröm- och mardrömsuppdrag i ett. Dröm eftersom Guldägget är en tävling vi själva verkligen tycker är viktig. Mardröm eftersom kommunikatörer (eller vad vi nu vill kalla oss) är bland de mest analytiska, kritiska och medvetna personer som finns. Alltså kanske den jobbigaste målgruppen man kan ha att göra med, hälsar arbetsgruppen på KING.

Inlämningen till Guldägget öppnar den 7 december 2016, med deadline den 25 januari 2017.
Vernissagen, där de nominerade bidragen presenteras, äger rum den 23 mars 2017.
Guldäggsgalan går av stapeln den 4 maj 2017 på Stockholm Waterfront Congress Centre.


Arbetsgrupp
Pernilla Berg, projektledare King
Victor Söderberg, planner King
Linnéa Gardefjord, art director King
Jesper Stein, art director King
Axel Lokrantz Månson, art director King
Christoffer Dymling, copywriter King
Linda Nilsson, projektledare Guldägget
Fredrik Kullberg, produktionsledare Guldägget

Kontaktinformation
Linda Nilsson, projektledare Guldägget, 070-757 25 63, linda@komm.se
Pernilla Berg, projektledare KING, 073-442 42 00, pernilla@king.se

Om Guldägget
Guldägget är Sverige äldsta och största kommunikationstävling och syftet med den är att höja den kreativa standarden, lyfta fram Sveriges bästa kommunikation och föra den framåt. Tävlingen vill inspirera och ge mod till en hel bransch och få kommunikationsskapare att vilja anstränga sig ännu mer för att näringslivet ska få uppleva den avgörande betydelsen av god kommunikation.
Läs mer på www.guldägget.se.

Om Sveriges Kommunikationsbyråer (KOMM)
Sveriges Kommunikationsbyråer är en branschorganisation för alla typer av byråer inom kommunikation, såsom reklam, PR, design, event, DM, digital, mobil, media och action marketing. Vi inspirerar och utbildar våra medlemmar för att de ska kunna göra bättre affärer, både för sina uppdragsgivare och för sig själva. Dessutom arbetar vi med opinionsbildning för att öka kännedomen om kommunikationens betydelse för näringsliv och samhälle.
Läs mer på www.komm.se. 

Platsannonser

Logga in