Pressmeddelande

De bästa kreativa coworking utrymmena i Stockholm för produktivt arbete

Publicerad
Uppdaterad

Stockholm är perfekt för startups som vill etablera sig inom teknikområdet eftersom teknisk kompetens är mycket populär i Sverige. Staden ses som ett paradis för entreprenörer och är en utmärkt plats för att starta ett företag. Detta beror på att Stockholm erbjuder flera möjligheter att starta ett företag.

I staden finns många coworking utrymmen som är perfekta för entreprenörer, frilansare och digitala nomader som vill arbeta i en kreativ och samarbetsinriktad miljö. Upplägget coworking Stockholm är särskilt populärt bland företagare som vill hålla nere sina månadskostnader.

Det finns ett antal coworking utrymmen i Stockholm som alla erbjuder en unik atmosfär och gemenskap detsamma gäller coworking Oslo.

Fördelar med att hyra ett coworking space i Stockholm

 • Du får ett fysiskt utrymme att arbeta i.
 • Du kan samarbeta med andra personer i coworking utrymmet.
 • Coworking-utrymmen har ofta nätverksevenemang som kan hjälpa knyta värdefulla kontakter.
 • Många coworking platser erbjuder tilläggstjänster som t.ex. sekreterartjänst.
 • I jämförelse med kostnaden för att hyra ett helt kontor är coworking space i Stockholm ganska billigt.

Coworking spaces i Stockholm

Centralplan, Norrmalm

En funktionell blandning av arbetsutrymme och mötesplats för kreativa hjärnor mitt i Stockholm City. Skandinaviens mest bekväma kontor, 70 meter från tågspåren vid Stockholms centralstation.

 • Antingen en avskild kontorsyta i ett eget låsbart rum eller egen fast arbetsplats.
 • Fri tillgång till coworking-lounger.
 • Konferensrummen är tillgängliga för medlemmar till rabatterade priser.
 • Internet, kaffe och kontorstjänster som företaget tillhandahåller är förstklassiga.
 • Det interna näringslivet är tillgängligt för dig.

Coworking på Gotlandsgatan, Södermalm

Co-working space och kontorshotell i Skanstull på Södermalm. Företaget erbjuder permanenta kontorsutrymmen för dem som arbetar inom kreativa branscher, programmering, skrivande m.m. Två våningar med 29 skrivbord och 13 rum tillgängliga.

Coworking på Alströmergatan, Kungsholmen

Här samlas olika spännande företag i en kreativ miljö. Målet är att stimulera bra affärsmöjligheter och givande samt trevliga möten. Coworking är konceptet och företaget erbjuder fasta kontorsplatser, kontor och flexibla platser. Produkter som är erbjuds är Office Space, A workplace och Office Lounge.

Ett facility team finns till hands som hjälper till med service, såsom att boka luncher till möten, och man kan få enklare It-support och vaktmästeri.

Coworking på Dialoggatan, Hägersten

Med en kapacitet på 250 personer och 3000 kvadratmeter har detta kontorshotell gott om utrymme för företag och frilansare som kan välja mellan olika flexibla kontorslösningar som passar deras behov. Ericssons gamla huvudkontor vid Telefonplan erbjuder nyckelfärdiga rum från 12-40 m2 , samt utrymmen för coworking.

Coworking på Hammarby Fabriksväg, Södermalm

Den eleganta byggnaden från 1940-talet har toppmoderna – och standardkontor. Fullt utrustad struktur med lastkaj, frakthiss och passagerarhissar på sex våningar. Det finns utrymmen för bilar på gården samt tillgång till alla slags företag, restauranger och kaféer.

Coworking på Johanneslundsvägen, Upplands Väsby

Kontorsrummen har en glad atmosfär med högt i tak, mycket naturligt ljus från stora fönster och attraktiva ytskikt. I hyran ingår nyttigheter som internet, kaffe, el, värme och vatten samt fastighetsskatt. Du får också gratis användning av kontorshotellets mötes-/konferensrum och gym!

Coworking på Arenavägen, Johanneshov

Här finns kontorslösningar i form av eget kontor, och även virtuellt kontor. I hyran ingår tillgång till bemannad reception/växel, konferens- och mötesrum, posthantering, internet- och telefonabonnemang, kopieringsmaskiner och skannrar, kaffe- och te service samt färsk frukt. Du kan även ta del av tilläggstjänster som sekreterartjänster, kemtvätt, kurirtjänster m.m. Alla dessa tjänster är tillgängliga för att hjälpa dig att driva ditt företag effektivare.

Coworking på Strandvägen, Östermalm

Kanske är detta Stockholms exklusivaste företagsadress. Det ligger i centrala delen av Östermalm.

Du kan välja att ha:

 • Privat kontor
 • Arbetsplats
 • Business Lounge
 • Virtual Office

Du får tillgång till kompletta kontorslösningar och konferensrum i Stockholms mest framstående affärsområden.

Coworking på Jakobsbergsgatan, Norrmalm

En inspirerande coworking space. Den första coworking-platsen för sociala entreprenörer i Stockholm och du kan välja på fler än 100 platser runt om i världen. Byggd för sociala entreprenörer.

Annons