Sponsrat Sponsrat

Dagensbetting.se har släppts på svenska marknaden

Dagensbetting.se släpptes tidigare i början av året och har redan hunnit bli en stor framgång. I tider som dessa när sportvärlden är drabbad av coronaviruset är det många som vänder sig till nätet för underhållning och informationssökande.

Uppdaterad 2020-04-22
Publicerad 2020-04-22

Enligt uppgifter från Dagensbetting.se har trafiken till sajten ökat markant de senaste veckorna. Fler och fler tar tillfället i akt att läsa på om olika spelbolag och hur oddsbonusar fungerar för att öka på spelkassan redan innan man börjar spelar.

Dagensbetting.se vill med lanseringen av den nya sajten hjälpa besökare med bra guider som reder ut krångliga regler och villkor. Ett par punkter som är essentiella att känna till, och som även kan skilja sig mellan de olika spelbolagen är omsättningskrav, minimumodds och tidsperioden.

Hur ett omsättningskrav fungerar i praktiken skiljer sig åt från spelbolag till spelbolag. Det är därmed viktigt att läsa igenom reglerna före man sätter igång och spelar. En bonus kan beskrivas som spelbolagets belöning till spelare. Spelbolagen ger givetvis inte ut några pengar utan villkor och därför finns omsättningskravet. Detta krav innebär att bonuspengarna är frysta tills omsättningskravet är uppfyllt. Är man en vass spelare kommer man kunna omsätta eller spela igenom bonusen och få ut pengarna.

Sedan Sveriges spelreglering infördes för drygt ett år sedan får spelbolagen enbart erbjuda en välkomstbonus per spelare. Detta betyder att om man redan har ett konto hos ett spelbolag kan man alltså inte öppna ett nytt för att få en ny bonus och spelbolaget kan inte heller erbjuda spelaren några nya bonusar.

Spelstrategier och fotbollstips

Det finns som sagt oändligt mycket att lära om betting och spelstrategier. Den som vill utvecklas i sitt spelande kan även finna bra tips på sajten Matchodds.se som specialiserar sig primärt på fotboll.

Teamet bakom Dagensbetting.se bevakar den aktuella situationen och står redo att leverera speltips till matcherna direkt ligan lämnar klartecken för spel igen.

Presskontakt
Thomas Mäkitalo

info@dagensbetting.se

Platsannonser

Premium för 199 kr i sommar
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in