Pressmeddelande

Cybercom erhåller Amazon CloudFront partnerstatus

Publicerad

Cybercom har blivit kvalificerad och godkänd för Amazon Web Services (AWS) CloudFront partnerprogram den 1 februari 2017. 

Amazon CloudFront är en världsomfattande Content Delivery Network (CDN) tjänst som accelererar leverans av webbplatser, API:er, video eller annat webbinnehåll. Tjänsten är väl integrerad med andra Amazon Web Services produkter och möjliggör för utvecklare och företag att på ett enkelt sätt påskynda leveransen av innehåll till slutanvändare på ett effektivt och snabbt sätt. För att stödja en sömlös integration och användning av dessa lösningar har AWS etablerat CloudFront Partner Program för att underlätta för kunderna att hitta AWS-konsultpartners med djup kunskap och erfarenhet av CloudFront.

Genom att uppnå partnerstatus skiljer Cybercom ut sig som en medlem av AWS Partner Network (APN) som har påvisat teknisk kompetens och erfarenhet av att ha levererat framgångsrika kundprojekt baserade på Amazons molnplattform. För att utses till APN CloudFront partner måste man ha en gedigen teknisk kompetens om AWS CloudFront och klara bedömningskraven för säkerhet, prestanda och tillförlitlighet i sina levererade lösningar.

”Cybercom är stolta över att vara en av de APN partners som uppnått AWS CloudFront partnerstatus i Europa och en stark konsultpartner i Norden”, säger Tony Hendrell chef för Managed Cloud Services. ”Vårt team är dedikerade till att hjälpa kunder att uppnå sina affärsmål genom att utnyttja flexibiliteten i AWS molnplattform.”

Cybercoms paketerade lösning Passionate Support for Content Delivery inkluderar en nordisk ”service-desk” och jourtjänster dygnet runt samt design och implementering av CDN-arkitektur. Vi hjälper våra kunder att välja den mest lämpliga, skalbara och kostnadseffektiva CDN-lösning som passar för just deras affärsbehov.

Vi har byggt upp starka och pålitliga relationer med våra kunder i det den nordiska mediabranschen. I 20 år har Cybercom distribuerat Finlands mest populära webbplatser med miljontals besökare varje vecka.

Annons