Sponsrat Sponsrat

Byggstart - En tjänst som hjälper dig hitta rätt aktör för ditt byggprojekt.

Planerar du att renovera och undrar vilken leverantör du ska anlita?

Byggstart är en hemsida som på ett smart sätt kopplar ihop dig och passande aktörer inom konstruktion, om- och tillbyggnad, även renovering. Vårt mål är att förenkla maximalt för dig som kund.

Publicerad 2020-05-12

Vår tjänst är enkel.

Först beskriver du ditt projekt.

Du börjar med att registrera ditt kommande projekt hos oss. Efter det kommer vi att kontakta dig så att vi kan gå igenom projektet ordentlig via telefon. Vilket är så att vi kan säkerhetsställa att vi fått all vital information om ditt projekt så att vi kan hitta och presentera lämpliga aktörer för ditt projekt. Byggstart kommer finnas tillgängliga via telefon och email genom hela processen, om det skulle uppstå frågor.

Sedan matchar dig med de bästa aktörerna:

Byggstarts tjänst kommer matcha dig med aktörer som är av högsta kvalitet och är bäst lämpliga för ditt projekt. Du kommer få information om företagen och sedan kommer företagen ta kontakt direkt med dig så att ni kan planera ett platsbesök för ditt projekt.

Oförpliktande anbud

När aktörerna utfört sitt platsbesök kommer du få flera oförpliktade anbud från dem. Sedan kommer tiden för att jämföra dem och se vilken aktör som passar ditt kommande projekt bäst. Anbuden kommer skickas direkt från de offererande företagen.

Vi säkerhetsställer att alla våra aktörer är av högsta kvalitet.

Vi på Byggstart granskar alla de företagen vi samarbetar med, vi går igenom referenser för företagen. Vi ser även över priser och företagets ekonomi. Vi säkerhetsställer att alla företag har rätt certifieringar som krävs för de tjänster de erbjuder. Utöver det utför vi intervjuer med företagsledningen för att kunna leverera det allra bästa för våra kunder.

Kundomdömen sker löpande

Byggstart gör utvärderingar löpande för att säkerhetsställa att vi enbart levererar högsta kvalitet och trygghet för framtida kunder. Alla de företag som finns via vår plattform ses över kontinuerligt och har de allra högsta kraven på sig. De företagen som inte uppfyller våra krav tas omedelbart bort från vår plattform. Byggstart är väldigt strikta över att alla våra krav följs av alla aktörer.

Guider, artiklar och byggtips

På Byggstarts hemsida har vi ett stort urval av guider, allt från prissättningar, isolering, markarbete och renoveringar. Vi har gjort det ett av våra mål att erbjuda våra kunder så mycket information om så mycket som möjligt inom vår marknad. Ju större kunskap och förståelse våra kunder har desto bättre beslut kan de göra, speciellt med vår vägledning, kan vi hitta den allra bästa matchningen som är möjlig och få ett slut resultat av högsta kvalité.

På hemsidan finns det massor av information om alla de olika typer av projekt som våra aktörer kan tänkas utföra. Vi har delat in de olika områdena i kategorier på hemsidan. Med djupgående information, plus guider, tips och artiklar. Det finns samlingar med information om renoveringar, husbygge, badrum, källare och allt däremellan.

På Byggstart kan du läsa mer om bygg och renovering.

Platsannonser

Logga in