Sponsrat Sponsrat

Bricknode lanserar App för att hantera BankGiro betalningar

Idag lanserar Bricknode (www.bricknode.com) en ny applikation i Bricknode Add-On Marketplace med namn BGC Manager. Applikationen kan användas som en add-on till Bricknode Financial Systems (BFS) och erbjuder ett sätt för att effektivt importera och hantera inbetalningar från BankGirot. Denna specialiserade app stödjer höga betalningsvolymer och förenklar avvikelsehantering för omatchade betalningar för att kunna automatisera avstämningar.

Publicerad 2016-07-12

Bricknode utvecklar och tillhandahåller ett molnbaserat affärssystem för finansbolag innehållande moduler som back office, finansiell rådgivning, depåhantering, kundportal och försäkringshantering.

Bricknode Financial Systems (BFS) kan användas av bolag med finansiell verksamhet för att erbjuda handel och investering i finansiella instrument. BFS stödjer hanteringen av höga transaktionsvolymer där det är mycket viktigt att integrera med betaltjänster som BankGirot.

Gå till följande länk för att se en film om applikationen: https://vimeo.com/174312668

”Våra kunder är beroende av att kunna arbeta med olika betal- och transaktionstjänster för att utföra mass-importer och exporter. Vid arbete med höga transaktionsvolymer uppstår vissa avvikelser, exempelvis kanske en kund har angivit en felaktig betalningsreferens. Som ett resultat av detta kan hela den dagliga avstämningsprocessen stanna upp innan avvikelsen är utredd.

Med hjälp av den inbyggda avvikelsehanteringen i denna app kan våra kunder fortsätta deras processer, avstämningar och planera in tid för att städa upp avvikelser på ett organiserat sätt. BFS har historiskt haft brister inom detta område men tack vara vår nya app-baserade infrastruktur kan vi nu bygga och lansera specialiserade appar på rekordtid för att skala upp vår plattform.” sade Stefan Willebrand, VD och medgrundare av Bricknode.

Platsannonser

Logga in