Pressmeddelande

BISNODE INLEDER SAMARBETE MED PROVENIR FÖR ATT LEVERERA NÄSTA GENERATIONS LÖSNINGAR FÖR FLEXIBLA RISKBESLUT

Publicerad

Bisnode, pionjärer inom smart data vilket ger företag möjlighet att fatta smartare beslut,tillkännager att man inleder samarbete med Provenir, som levererar globala lösningar för riskbeslut i realtid. Samarbetet banar vägen för innovativa riskbeslutstjänster i realtid för europeiska företag.

I sin strävan efter att öka tillväxt och kostnadseffektivitet söker europeiska företag efter lösningar för att optimera sina kreditriskprocesser. Idag är det viktigt att ha flexibla lösningar som direkt kan anpassas till snabba och fortgående verksamhets- och regelverksförändringar. Bisnode har en lång historia när det gäller att leverera plattformar för beslutsfattande som hjälper företag att automatisera processer och fatta datadrivna beslut. Samarbetet med Provenir möjliggör nästa generations lösningar, med användning av Provenirs Risk Analytics and Decisioning Platform.

”Vi arbetar för att leverera de bästa lösningarna för informationshantering, dataanlys och riskhantering till till våra kunder”, säger Anders Borg, Chief Strategy Officer på Bisnode. Anders fortsätter, ”Bisnodes samarbete med Provenir är ett strategiskt initiativ som gör att vi kan bygga flexiblare och mer skalbara lösningar. När vi integrerar våra lösningar kommer affärsanvändare att kunna skapa, förändra och implementera datakällor, affärsregler eller riskmodeller på några minuter. Det är det senaste exemplet på hur vi på Bisnode arbetar för en förbättrad kundupplevelse med automatiserade riskbeslut.”

Provenir hjälper företag att införa innovativa affärsprocesser som förbättrar kundupplevelsen och förkortar time to market. Provenirs lösning förenklar insamling och bearbetning av strukturerad och ostrukturerad data, vilket gör att data- och riskanalys kan ske i realtid.

”Vi är gläder oss åt att samarbeta med Bisnode och stödja deras spännande planer på automatiserade riskbeslut och analyser i erbjudandet till kunderna”, säger Provenirs Managing Director, Paul Thomas. ”Provenirs riskbeslutsplattform är modell-, data- och teknologioberoende vilket gör den mycket flexibel för Bisnodes syften. Vi ser fram mot att arbeta tillsammans och leverera fantastiska lösningar till Bisnodes kunder.

Annons