Sponsrat Sponsrat

Arctic Securities rekryterar Anton Alsö

Uppdaterad 2020-02-14
Publicerad 2020-02-14

Arctic fortsätter sin expansion i Sverige genom senior rekrytering till Corporate Finance DCM av Anton Alsö. 

Anton har en lång och framgångsrik bakgrund som Investment Manager på If Skadeförsäkring och har arbetat med investeringar i både företagsobligationer och lån på de nordiska marknaderna. 

Koncernchef på Arctic Securities, Mads H. Syversen: ”Vi er veldig stolte over å ha rekruttert Anton. Antons lange og brede erfaring fra det nordiske kredittmarkedet både fra selskapsobligasjoner og restruktureringer, passer Arctic’s strategi om å vokse innen kreditt og ytterligere styrke vår posisjon i det nordiske DCM markedet”. 

”Företagsobligationer har en växande betydelse som finansieringskälla hos nordiska bolag och vi ser många intressanta affärsmöjligheter till våra kunder. Vi har den senaste tiden byggt ett starkt kreditteam och Antons erfarenhet från den nordiska High Yield marknaden kommer tveklöst att vara värdefull för fortsatt utveckling av vår affär” säger Anna Hallsten, ansvarig för Arctic Securities svenska verksamhet. 

Anton Alsö säger att ”Det skall bli spännande att efter många år på investerarsidan gå över till Arctic. Jag ser fram emot att vara delaktig i Arctics tillväxtresa och få möjlighet att leda större transaktioner på den nordiska kreditmarknaden.” 

Anton kommer ha ett nordiskt och internationellt affärsfokus med bas i Stockholm och han tillträder sin tjänst efter sommaren 2020. 

För mer information, vänligen kontakta: 

Mads H. Syversen, CEO, Arctic Securities AS +47 48 40 31 01 mads.syversen@arctic.com 

Anna Hallsten, Head of Arctic Sweden +46 72 726 16 72 anna.hallsten@arctic.com 

Arctic koncernen är en ledande oberoende investmentbank, grundad 2007. Arctic Securities erbjuder tjänster inom affärsområdena obligations- och aktiemäkleri, Corporate Finance, Analys, Kapitalförvaltning, direktinvesteringar, offshore, shipping och försäkring. Koncernen Arctic har över 300 anställda och finns representerade i Oslo, Stockholm, New York, Houston, samt i Rio de Janeiro. 

www.arctic.com

 

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in