Pressmeddelande

Appen som får dig att inse hur kul inlärning kan vara!

Publicerad
Uppdaterad

Zcooly

Zcooly’s app är ett roligt spel för åldrarna 5-12 med fokus på inlärning. Spelet har ett pedagogiskt upplägg. Framtaget av erfarna pedagoger och ska följa den senaste i läroplanen. De olika övningarna och spelen tar sig an olika kunskapsområden. Som t.ex. addition, subtraktion, multiplikation och division. Det finns övningar för olika nivåer och det går att anpassa appen efter barnets behov och nivå.

Just nu finns Zcooly att testa gratis året ut!

Så här börjar äventyret

När man först kommer in i spelet kommer du att få skapa en avatar som man sedan är under spelets gång. På avataren får man göra lite enklare inställningar för att skapa ett unikt utseende. Sen börjar äventyret! Zcooly är uppdelad i olika världar och områden. Man kan gå runt och utforska alla olika ställen, och på vägen kommer man att stöta på massor av olika karaktärer som man ska hjälpa. Alla har något de behöver hjälp med, och det är upp till dig att bestämma när du vill hjälpa dessa karaktärer. De 8 olika världarna som finns i spelet fokuserar på olika ämnen och föräldrarna får beskrivningar av vad ditt barn har lärt sig under veckan.

Det finns alltså mycket att upptäcka i den här vackra och magiska världen. Så ta på dig ditt bästa äventyrsdräkt och bege dig ut på äventyr! Vem vet vad som väntar runt hörnet!

Maximera din inlärning med Zcooly – den perfekta appen för alla som vill lära sig på ett lekfullt sätt!

I Zcooly kan du hjälpa Åke att räkna i hans affär. Division när du bakar med Susanna och många andra räknesätt när du till exempel letar skatter med hamstrarna eller upptäcker universum med lemurerna. Skaparna till spelet har verkligen ansträngt sig att göra spelet kul med att skapa fina animationer och en trevlig grafik, i ett fritt landskap där man inte blir påtvingad att göra något utan man få själv gå runt och upptäcka i sin egna takt.

Zcooly lär även dina barn klockan och geografi

Spelets har ett stort fokus på att lära ditt barn matte, men i klockgården lär sig ditt barn klockan, både analog och digitala klockor men även i textform. På klockgården får barnen hjälpa Gunnart att ge djuren mat i rätt tid. Med det här upplägget blir lärandet av klockan både enkelt och roligt

I minispelet landa tar du rollen som flygledare. Hjälp flygplanen att åka till rätt destination. Destinationerna du landar i är städer i Sverige, men också alla huvudstäder i norden.

Läs mer om Zcooly recension hittar du på barn-appar.se.

Bazoom Group

Vestergade 48H
DK-8000 Aarhus C
CVR: 41638745

Vill du också synas här med ditt pressmeddelande? Läs mer här: https://realtid.ocast.com/

Annons