Pressmeddelande

Anna Stiwne – ny Försäljnings/Affärsutvecklingschef för Åkerströms Björbo AB

Publicerad

Anna Stiwne tillträder från 1 januari 2018 tjänsten som chef för försäljning och affärsutveckling hos Åkerströms Björbo AB.

Anna Stiwne är 43 år, bor i Djurås med sin man och en dotter. Anna kommer närmast från ABB i Ludvika där hon arbetade som Operations Manager och har tidigare arbetat på SSAB inom affärs- och marknadsutveckling, främst internationellt.

–       Jag är mycket glad och hedrad över att få förtroendet att vara med och leda ett företag som Åkerströms – ett unikt företag med lång erfarenhet och stor kunskap av industriell radiostyrning. Jag hoppas kunna tillföra energi och erfarenheter som värnar om och stärker Åkerströms konkurrenskraft, säger Anna.

–       Vi är inne i en positiv trend med Åkerströms som nästa år fyller 100 år och under året har vi växt organiskt och vunnit nya affärer och förbättrat vår lönsamhet. Vi är väldigt glada att Anna tar en ledande roll och utvecklar bolaget vidare som har stor potential med en stark kundbas inom industri säger Johan Hårdén

Om Åkerströms

Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar tåliga och tillförlitliga kvalitetsprodukter för kommunikation och radiostyrning av industrikranar, portar och mobila tillämpningar. Åkerströms har ett stort nätverk av partners som erbjuder både lokal och global service och support.

För ytterligare information kontakta:

Johan Hårdén

Allgon AB

Tel.0733-859219                                

E-post:  johan.harden@allgon.se

Om Allgon:  

Allgon är en företagsgrupp med en stark entreprenörskultur. Vårt fokus är att ge värde till våra aktieägare genom att utveckla och förvärva spetsföretag med en global kundbas inom digitalisering och IoT. Allgon (ALLG B) är föremål för handel på Nasdaq First North Stockholm med Redeye som cerfified adviser.

Våra specialistföretag levererar en bred uppsättning tjänster för avancerad industriell IoT-utrustning, digitala kommunikationssystem, molnbaserad infrastruktur och trådlösa lösningar för krävande miljöer. Vår globala kundbas finns inom automotive, mobil- och telekom, transport, bygg och broadcasting-sektorerna.

Annons