Rekrytering

Poolia  startar affärsområdet IT-Cloud

Poolias nya affärsområde IT-Cloud kommer att bredda och fördjupa konsultaffären inom Poolias befintliga IT-affär i Stockholm.

Publicerad 2020-09-01

Fokus kommer att ligga i att erbjuda ingenjörer med expertkompetens inom system- och mjukvaruutveckling, arkitekter och DevOps. Det framgår av ett pressmeddelande.  ​​

Affärsområdet IT-Cloud kommer att ledas av Stavros Constantinou som har en gedigen erfarenhet av att etablera verksamheter och driva tillväxt inom IT- och teknikkonsultbranschen. Affärsområdet kommer utöver affärsområdeschefen, initialt bestå av konsultcheferna Sanna Axell och Amanda Pierreville som båda har gedigen erfarenhet av att framgångsrikt bygga IT-konsultaffärer.

– Det finns stora möjligheter för oss att växa och ta marknadsandelar då vi ser en stor efterfrågan på marknaden av expertkompetens inom system- och mjukvaruutveckling. Samtidigt har företagen extremt svårt att hitta rätt kompetens och att tillsätta dessa tjänster, säger Stavros Constantinou affärsområdeschef Poolia IT-Cloud i en skriftlig kommentar.
 

Platsannonser

Logga in