FinansNyhet

Platzer föreslår Charlotte Hybinette som ny styrelseordförande

Platzer FastigheterPlatzer Fastigheter
Charlotte Hybenette, styrelseledamot, Platzer Fastigheter. Foto: Platzer Fastigheter
Publicerad

Charlotte Hybinette föreslås som ny styrelseordförande i Platzer Fastigheter efter Fabian Hielte. 

Realtid.se

Platzer Fastigheters ordförande senaste åtta åren Fabian Hielte har informerat Platzers valberedning att han, efter sammanlagt tretton år i styrelsen, avböjer omval vid kommande årsstämma. Valberedningen har beslutat att föreslå till årsstämman 2021 att välja Charlotte Hybinette, ledamot sedan 2016, som ny ordförande för styrelsen. Det framgår av ett pressmeddelande.

Charlotte Hybinette är jurist med egen konsultverksamhet och arbetar för närvarande interimt som chefsjurist på NatWest Nordisk Renting. Hon har dessförinnan en lång bakgrund som advokat och Managing Partner för MAQS Advokatbyrå i Stockholm. Hon är för närvarande även styrelseledamot i Collector, Collector Bank, Bellman Group och det egna bolaget Hybinette & Partners.

Valberedningen föreslår även en utökning av antalet ledamöter från sju till åtta och val av två nya ledamöter:  Maximilian Hobohm, Investment Manager på Lazarus Industriförvaltning, och Henrik Forsberg Schoultz, styrelseordförande för CellMark Investment, styrelseledamot i 24Storage och Wint Group samt vd för Ernström & C:o. 

Annons
Annons