Annons

Annons

Wistrand söker biträdande jurist till rekonstruktions- och obeståndsgruppen i Stockholm

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 

Till vår rekonstruktions- och obeståndsgrupp i Stockholm söker vi nu ytterligare en biträdande jurist som är genuint intresserad av att arbeta med obeståndsärenden; såväl nationella som internationella konkurser och företagsrekonstruktioner samt i övriga insolvensrelaterade frågor. Våra konkursförvaltare, rekonstruktörer och likvidatorer är bland de främsta i Sverige och vår rekonstruktions- och obeståndsgrupp är topprankad av ledande rankningsinstitut. Vi söker dig som nyligen tagit juristexamen alternativt har gjort tingstjänstgöring.

Vi erbjuder dig

En trevlig arbetsplats belägen i centrala Stockholm med god stämning och stora utvecklingsmöjligheter. 

För oss är det viktigt att våra medarbetare ges möjlighet till egna initiativ och inflytande över sin karriärutveckling. Vi erbjuder dig att via praktisk erfarenhet, utbildningar, mentorskap och stöd för nätverkande nå din fulla potential som affärsjurist.

Vem är du?

Du har hög juridisk kompetens och har god förståelse för ekonomiska frågor, är driven och har ett affärs- och lösningsorienterat tänk samt god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din sociala kompetens högt. Du har vidare mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

Ansökan

Skicka din ansökan snarast och senast den 11 december 2018. Tillträde önskas så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske fortlöpande. 

Har du frågor är du välkommen att kontakta kompetensutvecklingsansvarig Birgitta Holmin på birgitta.holmin@wistrand.se.

Vi vill gärna utvecklas vidare tillsammans med dig. Välkommen till Wistrand!

ANSÖK HÄR

Wistrand Advokatbyrå är en av Sveriges främsta affärsjuridiska fullservicebyråer med närmare 200 anställda och kontor i Stockholm samt Göteborg. Vi biträder klienter i allt från större transaktioner och komplexa tvister till löpande rådgivning i deras dagliga verksamhet. www.wistrand.se