Snabbfakta

Sista ansökningsdag

11 juni 2021

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

anna.lensmar-friedman@fairplace.se + 46 (0) 76 000 25 55

Wigge & Partners är en ledande affärsjuridisk boutiquebyrå med fokus på transaktioner. Som en modern boutiquebyrå kombinerar vi entreprenöriell drivkraft och engagemang med solid juridisk kunskap, lyhördhet, och en sund företagskultur.

Vi drivs av glädjen i att göra affärer och av att skapa och bibehålla långsiktiga framgångsrika relationer. Eftersom våra medarbetare utgör kärnan i vår verksamhet lägger vi stor vikt vid att erbjuda en stimulerande, trevlig och öppen arbetsmiljö.

Wigge & Partners praktikområden är M&A och Private Equity, Bank & Finans, Fonder och Investeringar, Corporate Commercial, Fastighetsrätt och Capital Markets och Public M&A.

Vi samarbetar med olika specialister i vårt nätverk vilket innebär att vi även kan erbjuda våra klienter kvalificerad rådgivning inom andra affärsjuridiska praktikområden.

Wigge & Partners har sedan starten 2015 haft en stark tillväxt, och är idag drygt 40 medarbetare varav nio delägare. Vi fortsätter att expandera och söker nu talangfulla biträdande jurister till vår verksamhetsgrupp för fastighetstransaktioner. Fastighetsgruppen biträder klienter i samtliga skeden i transaktionen, från strategi- och strukturfrågor, genom due diligence, till förhandling av överlåtelse-, finansierings- och säkerhetsavtal. Vi biträder även klienter i en rad övriga fastighetsrelaterade frågor såsom lokalhyra, projektutveckling, joint ventures och etablering av fastighetsfonder.

Vi söker dig som är i slutet av eller nyligen har avslutat din juristutbildning alternativt dig som har 2-3 års erfarenhet från advokatbyrå eller fastighetsbolag. Som sökande bör du ha utmärkta betyg från juristlinjen och ett genuint intresse för affärer, samt lockas av att arbeta i en starkt entreprenörsdriven miljö. 

I den här rekryteringen samarbetar vi med FAIRPLACE*. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Anna Lensmar-Friedman på tfn 076-000 25 55, anna.lensmar-friedman@fairplace.se. Sista ansökningsdag är 11 juni. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan, tillsammans med betygshandlingar, redan idag. 

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.
Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in