Annons

Annons

Vikariat till juristavdelningen på ICA-handlarnas Förbund

Sista ansökningsdatum: 
05 april 2019
Placeringsort: 
Solna
Kontaktinformation: 
Rosita von Feilitzen: 073-540 57 07

ICA-handlarnas Förbund är en medlemsorganisation för Sveriges alla ICA-handlare och majoritetsägare i ICA Gruppen. Vår uppgift är att stärka ICA-handlarnas möjligheter att äga och driva butiker med lönsamhet, konkurrenskraft och högt kundförtroende samt även i övrigt tillvarata medlemmars gemensamma intressen.

Vi söker nu  en vikarierande bolagsjurist till vår juristavdelning i Solna. 

Din roll

Du kommer att fungera som rådgivare till enskilda ICA-handlare i en mängd skiftande juridiska frågor. Eftersom ICA-handlarna driver butikerna som egenföretagare varierar frågeställningarna och du kommer att ha daglig kontakt med handlarna runt om i landet. Som bolagsjurist inom ICA-handlarnas Förbund fyller du en viktig funktion i vår medlemsverksamhet och service. Du kommer även att arbeta tillsammans med andra delar av verksamheten samt vara med och bidra aktivt i olika projekt och frågor. Det innebär många olika kontakter både internt och externt. Du kommer att ingå i juristavdelningen tillsammans med två bolagsjurister och rapportera till vår chefjurist.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en stimulerande tjänst med varierande arbetsuppgifter inom många olika rättsområden. Du kommer att få möjlighet att påverka och utvecklas i ditt arbete. Juristavdelningen är ett litet team som arbetar brett inom hela verksamheten. Du kommer att få vara med att utveckla juristavdelningen genom att bl.a. upprätta policys, skapa mallar och rutiner.

Dina kvalifikationer

Du har en juristexamen och ett-två års erfarenhet från advokatbyrå, förvaltning eller domstol. Eftersom du kommer att arbeta inom flera olika rättsområden är det viktigt att du uppskattar möjligheten att få arbeta brett med juridik och har goda allmänjuridiska kunskaper. Du kommer även att arbeta med frågor rörande den nya personuppgiftförordningen (GDPR).

Vem är du?

Du är en positiv och utåtriktad person som trivs med att hantera både stora och små frågor. Du är prestigelös i ditt sätt att vara och serviceinriktad. Du har god initiativ- och samarbetsförmåga men kan även ta stort eget ansvar och arbeta självständigt.

Det är viktigt att du är förtroendeingivande och har lätt att skapa kontakter och vara en god lyssnare. Det är av yttersta vikt att du kan förstå ICA-handlarnas frågor och vardag. Arbetet kräver att du har ett gott omdöme, god integritet samt är lösningsorienterad. 

Eftersom arbetet innebär en del administration ser vi det även som ett plus om du har ett sinne för struktur och organisation.  

Övrigt

På ICA-handlarnas Förbund arbetar drygt 40 personer. ICA-handlarnas Förbund har sitt huvudkontor i Arenastaden, Solna . 

Tillträdesdag så fort som möjligt fram till och och med den 30 april 2020.

Välkommen med din ansökan och frågor till Rosita von Feilitzen, telefon 073-540 57 07. Skicka din ansökan med CV, personligt brev, betyg och arbetsbetyg till www.vonfeilitzen.se snarast och senast den 5 april 2019. Intervjuer kommer att ske löpande.