Annons

Annons

Vi söker en förmögenhetsförvaltare till vårt kontor i Göteborg

Sista ansökningsdatum: 
31 mars 2019
Placeringsort: 
Göteborg
Kontaktinformation: 

Vill du vara med i vårt vinnarteam!

Ålandsbanken är en utmanare i bankvärlden och väcker uppmärksamhet för vårt vinnande sätt att bygga kundrelationer. Kundfokus och kreativa lösningar är ledord i vår starka utvecklingsfas. Attraheras du av utmaningen att föra vår verksamhet framåt så kan du bli en viktig länk i vår koncern med verksamhet på Åland, i Finland och Sverige.

Vi erbjuder dig ett intressant och utmanande arbete som förmögenhetsförvaltare inom Private Banking i Göteborg. Du sköter självständigt krävande Private Banking-kunder och har ansvar för kundens totala engagemang i banken samt resultatansvar för dina kunder. Vi söker dig som inspireras av att skapa relationer och drivs av affärsmässighet.

Din profil

Vi söker dig med starkt driv, högt tempo och förmågan att leverera förstklassig service. Akademisk examen inom ekonomi eller juridik samt Swedsec-licens är meriterande.

Din bakgrund

Tjänsten kräver förmåga till självständigt arbete, personligt engagemang och att du fungerar bra i team. Vi ser att du har lång erfarenhet samt bred kunskap om placeringsmarknaden. Du bör vara strukturerad samt ha förmågan att kommunicera effektivt med kunder och medarbetare. Du har redan idag ett stort nätverk och brinner för att attrahera nya kunder.

Att bli en del av oss

Som en del i vårt team i Göteborg erbjuds du en arbetsplats i en miljö som präglas av våra värdeord: Ambitiösa, Personliga och Ansvarsfulla. Hos oss får nämligen alla möjligheten att ta sig an utmaningar, lyckas, misslyckas och växa i strävan att förändra, förbättra och utveckla vår affär. Ålandsbanken är en platt organisation där du får arbeta med många av Sveriges mest spännande och intressanta entreprenörer. Sist men inte minst kommer du att ha seriösa, kunniga och ödmjuka kollegor med lång erfarenhet samt en ledning som ser till både gruppens och den enskilda individens bästa. 

Vill du veta mer?

Närmare upplysningar kring tjänsten ger tf. Kontorschef Martin Lövgren på martin.lovgren@alandsbanken.se eller HR-chef Bodil Edling, på  bodil.edling@alandsbanken.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan senast 31.03.2019. Urval och intervjuer sker löpande.

Om oss

År 1919 grundades Ålandsbanken och är sedan 1942 börsnoterad i Helsingfors. Ålandsbanken skapar värde för företag och människor som värderar relationer genom att leverera den stora bankens tjänsteutbudmed den mindre bankens omtanke och förnuft. Koncernen omsluter € 5.400.000.000 och har idag ca 700 anställda fördelat på kontor på Åland, Finland och Sverige. Ålandsbanken är en annorlunda bank som väcker uppmärksamhet med vårt fokus på goda kundrelationer, sunt förnuft och kvalificerade ekonomiska tjänster. Vi befinner oss i en stark utvecklingsfas och söker nu dig som attraheras av höga ambitioner och stort personligt engagemang.