Snabbfakta

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

För fler frågor kontakta antingen Madeleine Wass, Partner, på +46 73 152 52 24 och madeleine.wass@unumtax.se, eller Hussein Abdali, Partner, på +46 73 152 52 27  och hussein.abdali@unumtax.se.

Vill du vara med och utveckla  en modern skattebyrå?  

Unum Tax växer och nu vill vi förstärka verksamheten. Vi söker dig som är skattejurist med 2–3 års  erfarenhet av svensk och internationell företagsbeskattning. 

Vilka är vi? 

Unum Tax är landets nya oberoende skattebyrå. Vi arbetar med bland annat svensk och  internationell företagsbeskattning, moms och skatteprocesser. Våra klienter finns inom alla  branscher. Vi brinner starkt för att hjälpa våra klienter genom effektiv och klientanpassad  rådgivning. Vi anser att det är viktigt – både för verksamheten och den individuella utvecklingen – att alla medarbetare är delaktiga i den dagliga verksamheten. Vi utmärker oss genom att vara en  jämställd organisation.  

Vem är du? 

Vi söker nu yngre kollegor för att förstärka vårt erbjudande inom företagsbeskattning. Vi ser gärna  att du efter juristexamen har 2–3 års erfarenhet av kvalificerade företagsbeskattningsfrågor hos revisionsbyrå eller annan skatterådgivare. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.  

För att komma till din fulla rätt hos oss bör du vara positiv, utåtriktad och driven samt ha lätt för att  kommunicera och samarbeta. Vidare bör du vara analytisk och ha en stark vilja att utvecklas genom  att knäcka svåra skattefrågor tillsammans med några av branschens mest erfarna skattekonsulter. 

Låter detta intressant? 

Skicka då in din ansökan snarast via e-post till kontakt@unumtax.se. Urval sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. 

Kontakta gärna oss om du har några frågor.

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.