Annons

Annons

Underkonsulter inom Compliance & Risk till Sharp Recruitment

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 

Söker du nya uppdrag som konsult? 

Vi på Sharp Recruitment fortsätter att växa och i takt med att kundförfrågningar ökar så breddar vi nu på vårt nätverk av underkonsulter inom Compliance & Risk.

Vi hittar uppdragen så kan du fokusera på utförandet

Att vara egenföretagare har många fördelar, allt ifrån flexibilitet till att själv kunna välja vilka klienter man vill arbeta med. Vi vet att det kan vara en utmaning att hitta nya kunder samtidigt som man är ute på pågående uppdrag hos befintliga klienter.

Bli underkonsult hos oss

Vår ambition är att fortsätta utvidga vårt nätverk av underkonsulter inom Compliance & Risk och därigenom kunna bistå våra kunder med rätt kompetens, kvalité och pris. Vi arbetar idag med några av landets starkaste varumärken inom olika branscher, vilket ställer höga krav på oss som leverantör. 

Fördelar

Att ingå i vårt kontaktnät har många fördelar. Du kommer bl.a. bli en del i ett stort nätverk och du behöver inte fokusera och lägga tid på att sälja in dig själv utan det jobbet gör vi.

Vi på Sharp Recruitment är en av landets mest nischade och specialiserade byråer inom Compliance och riskrekrytering samt bemanning. Med cirka 15 års erfarenhet från branschen har vi inte bara en god förståelse för marknaden utan vi kan även bidra med så mycket mer, tex att konsultera dig i din yrkesroll och marknadsföra dig och dina tjänster. Vårt varumärke är väletablerat på marknaden och därmed blir också antalet kundförfrågningar fler. Vi arbetar även med rekrytering om du vill gå över i en anställning.

Låter det intressant?

Tycker du att detta låter intressant och vill veta mer så tveka inte på att höra av dig till oss. För att registerara ditt CV klicka HÄR.

Har du frågor och vill ha mer information är du varmt välkommen att kontakta Peter Ekström på 070-813 51 85 eller peter.ekstrom@sharprecruitment.se