Snabbfakta

Ort

Stockholm

Advokatfirman Hammarskiöld & Co är en av Sveriges ledande affärsjuridiska byråer. Våra team inom M&A, Bank- och finans samt Capital Markets fortsätter att växa och vi söker nu fler kollegor med brinnande intresse för transaktionsjuridik.

Hammarskiöld är en modern advokatfirma som präglas av kollegialitet och professionalism såväl bland kollegor som i förhållande till våra klienter. Vi utmärker oss genom att i små och fokuserade team arbeta med de mest högprofilerade, utmanande, och komplexa ärendena. Våra kärnvärden är ”Depth, Dedication, Drive”.

Våra klienter befinner sig i de flesta branscher och vi ger dem praktiska och konkreta råd i varje enskilt ärende. Hos oss får du förutsättningar att utvecklas på en advokatbyrå med ca 50 anställda och personlig atmosfär, vilket innebär att du kommer att arbeta nära dina nya kollegor med lång erfarenhet och expertis inom transaktionsområdet. Många av våra klienter är utländska varför vi i stor utsträckning hanterar såväl förhandlingar som dokumentation på engelska.

Vi söker både dig som har kort tid kvar till examen, du som är nyutexaminerad och du som redan arbetat i 1-5 år som transaktionsjurist. Du bör trivas i sociala sammanhang och ha lätt för att på ett naturligt sätt skapa nya och långsiktiga relationer. Vi bryr oss om våra anställdas karriärer och kommer därför se till att du får möjlighet att utvecklas såväl professionellt som personligt. Vi ger dig förutsättningar – du har potentialen.

Hos oss blir du viktig för teamet. Vi värdesätter därför att du drivs av ansvar, utveckling och har förmågan att se såväl helheten som detaljerna. Andra egenskaper vi värdesätter är noggrannhet, god service, kreativitet och mod.

Är du den vi söker? Sök då tjänsten genom att skicka ditt personliga brev och CV via länken.

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.

Logga in