Snabbfakta

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076 00 26 921 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

På TM & Partners är det kulturen som gör skillnad. I en tid när advokatbyråer slåss om talangerna och konkurrerar om resurserna, är det där vi sticker ut. Vi erbjuder en miljö som sätter våra medarbetare i fokus och möjliggör en individuell utvecklingsplan för att ge dig de bästa förutsättningarna för att nå din fulla potential. Genom att du fortsätter att utvecklas fortsätter även TM & Partners att göra det.

TM & Partners grupp Kommersiella avtal växer och söker nu en junior biträdande jurist med erfarenhet av entreprenadrätt.

Arbetsbeskrivning

I rollen som biträdande jurist i gruppen Kommersiella avtal kommer du tillsammans med mer erfarna kollegor ge byråns klienter juridisk rådgivning i olika avtalsfrågor. Du kommer bland annat upprätta, granska och förhandla varierande avtalstyper såsom IT-avtal, leverantörsavtal och olika industriella avtal. Till stor del kommer du arbeta nära byråns fastighetsgrupp med entreprenadavtal och du kommer även ha ett nära samarbete med byråns Tech-team. Din arbetsplats kommer att vara i byråns fantastiska nya lokaler i centrala Stockholm vid Kungsträdgården.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat 1 - 3 år på affärsjuridisk advokatbyrå och/eller entreprenadinriktat bolag och som har erfarenhet av att arbeta med avtal och entreprenadrätt. Om du dessutom har suttit ting är det meriterande men inget krav. Har du tidigare arbetat med entreprenadavtal och nu önskar bredda din kompetens inom kommersiella avtal är detta rollen för dig!

För oss är din personlighet mycket viktig, vi letar efter dig som är empatisk, hjälpsam och en god lagspelare. Du är vidare ansvarstagande och fullföljer dina arbetsuppgifter från start till mål. Du gillar att arbeta självständigt och har förmågan att fatta egna beslut. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav.

Du erbjuds:

På TM & Partners arbetar du i en sund och vänlig arbetsmiljö. Vi ger dig goda förutsättningar att utvecklas som jurist och du ges möjlighet att tidigt ta eget ansvar. Du blir en del av ett prestigelöst och högpresterande team på en advokatbyrå i expansion.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar TM & Partners med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076 00 26 921 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Om verksamheten

TM & Partners är en ledande svensk affärsjuridisk advokatbyrå. Tack vare vår erfarenhet kan vi erbjuda våra klienter god affärsförståelse och proaktiv rådgivning. Tillsammans med vår juridiska spetskompetens och vårt engagemang leder det till trygghet och väl genomförda affärer.

Vi tror att ett "true partnership" mellan talangfulla och dedikerade jurister utgör rätt grund för att på bästa sätt kunna bistå våra klienter med rätt expertis i varje situation. Hög expertis i förening med en vänlig och sund arbetsmiljö har kännetecknat TM & Partners sedan starten. Vi behandlar våra kollegor med respekt och är stolta över vår företagskultur. Besök oss gärna på https://tmpartners.se/ 

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.

Logga in