Titov & Partners söker biträdande jurist med inriktning M&A

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Advokatfirman Titov & Partners grundades av sju erfarna advokater som alla ville bygga upp något nytt och modernt. De gemensamma värderingarna respekt, lojalitet och ödmjukhet är centrala och något som genomgående präglar vår verksamhet.

Vi erbjuder

Titov & Partners erbjuder dig en arbetsplats där vi ser våra medarbetare och där alla stöttar varandra. Hos oss får du ihop vardagspusslet samtidigt som vi erbjuder dig en utvecklande karriär inom byrån, vare sig du vill bli delägare eller inte. Varje individ spelar en avgörande roll för vår framgång. Vi är en organisation i snabb tillväxt med en dynamisk och innovativ inställning.

Förutom att arbeta tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor, är vi stolta över vår inkluderande företagskultur och starka laganda. Vi tror på att bygga starka gemenskaper och strävar efter en trivsam arbetsmiljö samtidigt som vi lämnar utrymme för privatlivet.

Om rollen

På Titov & Partners arbetar totalt 22 jurister, varav 7 delägare, och M&A-teamet består av 5 medarbetare. Vi är en platt organisation där du som biträdande jurist får arbeta affärsnära med klienterna. Vi söker dig som trivs i en projektledande roll där du stöttar dina kollegor. Din framtida roll hos oss formas utifrån din potential och önskemål. Hos oss är det högt i tak och vi värdesätter din input och erfarenhet.

Som biträdande jurist hos oss får du arbeta med koncerner, familjeägda företag, entreprenörer och andra aktörer på marknaden för att hantera transaktioner inom en rad olika branscher såsom detaljhandeln, sjukvården, tillverkningsindustrin, läkemedelsbranschen och hotell- och restaurangsektorn.

Vem söker vi

Vi söker dig med juristexamen och cirka 2 till 5 års relevant arbetslivserfarenhet från advokat – eller konsultbyrå där du har arbetat med M&A och bolagsrätt.

För att trivas hos oss är du driven, prestigelös, flexibel, trygg och nyfiken. Vidare har du förmåga att arbeta strukturerat och lösningsorienterat, såväl självständigt som i team. Hos oss blir du en del av ett lag där det är självklart att stötta varandra och att dela med sig av sin kompetens och erfarenhet.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För frågor angående byrån, gruppen och/eller rollen, vänligen kontakta Zarina Virsholm på 0733 99 07 27 eller på zarina.virsholm@sharprecruitment.se alternativt Ellen From på 073 344 47 48 eller ellen.from@sharprecruitment.se

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan.

Lediga jobb

Sharp Recruitment & Consultants

Head of Legal to NCC Industry

Solna, Oslo
|
Sista ansökningsdag 2024-01-08
Jurek

Bolagsjurist till SSAB

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-01-06
von Feilitzen & Partners

Använd dina färdigheter för att bekämpa cancer! Vi söker nu nästa stjärna till vårt starka juristteam.

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-22
Jurek

Group Legal & Compliance Counsel till Elof Hansson Group

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2024-01-06
Jurek

Nordic Legal & Compliance Manager at Chiesi Pharma

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-01-04
Sharp Recruitment & Consultants

Operations Manager till ICA Gruppen

Solna
|
Sista ansökningsdag 2024-01-04
Jurek

Group Compliance Manager to Alfa Laval Group

Lund
|
Sista ansökningsdag 2023-01-01
von Feilitzen & Partners

Bolagsjurist till ikoniskt svenskt varumärke, Stockholm

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-15
Sharp

Legal Counsel till Välinge Innovation

Helsingborg
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24
Sharp

Compliance Manager till Nordic Guarantee

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons