Annons

Annons

Teamledare förmögenhetsrådgivning till Burenstam & Partners

Sista ansökningsdatum: 
27 maj 2019
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 
Per Synnes: 0702-99 15 30

Burenstam & Partners är en av Sveriges främsta oberoende förmögenhetsrådgivare som skapar trygghet och utveckling för sina kunder. Det kräver intressegemenskap med kunden, kompetens och erfarenhet hos medarbetarna, obundenhet i val av investeringslösningar och konkurrenskraftig prissättning. Vi erbjuder marknadens mest intressanta modell för att hjälpa kunder till finansiella lösningar.

Till kontoret i Stockholm söker vi nu Sveriges bästa

Teamledare - förmögenhetsrådgivning
 

Är det du? Vi har vuxit kraftigt och behöver ytterligare en ledare till vårt kontor i Stockholm. Som teamledare ansvarar du för ca tio förmögenhetsrådgivare och i rollen ingår personal- och resultatansvar för teamet. Prioriterade uppgifter är att säkerställa god leverans till befintliga kunder och prospekteringsarbete för att nå nya kunder. Vi söker dig som delar våra värderingar och hela tiden arbetar för kundernas bästa på ett affärsmässigt sätt. Du har ett modernt ledarskap som bygger på individuell coaching och tydliga mål. Du trivs att arbeta i en entreprenöriell, dynamisk och snabbfotad miljö. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll i ett framåt företag med hög trivsel. Läs gärna mer på www.burenstam.se

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vVD Björn Möller på 0734-30 86 13 eller vår samarbetspartner Per Synnes på 0702-99 15 30. Det går utmärkt att ringa även kväll och helg. Alla kontakter hanteras konfidentiellt. 

Intresserad? Mejla din ansökan till synnesconsulting@gmail.com senast 27 maj.