Tax Controller till Handelsbanken

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Vad du får hos oss

Vår skatteavdelning har ett ansvar att samordna verksamheten över ett flertal internationella jurisdiktioner, affärsområden och enheter inom Handelsbanken. Nu ges du möjlighet att tillsammans med skattekollegerna i teamet fortsätta utveckla vår skattefunktion i din roll som tax controller.

Du kommer ges möjlighet att vidareutveckla processer och kontroller för att skatteredovisning och rapportering görs korrekt och i tid. I samband med omstruktureringar på banken kommer du ha en central roll att ta fram beslutsunderlag till ledande befattningshavare.

Rollen innebär att du kommer få huvudansvaret för bland annat Handelsbankens bolagsskattedeklaration, kvartalsvisa skatteberäkningar samt att ta fram bankens och koncernens skattenot i årsredovisningen.

Vi kommer att erbjuda dig såväl personlig som professionell utveckling i en dynamisk och spännande miljö. Du kommer att arbeta nära verksamheten vilket innebär löpande kontakt med alla delar av banken och koncernen, vilket gör att du kommer få ett brett kontaktnät såväl i Sverige som utomlands.

Vem söker vi

Vi söker dig som är ekonom eller jurist med arbetslivserfarenhet inom redovisning av inkomstskatter. Du ska ha flerårig erfarenhet av att arbeta i en roll som tax controller på bank, bolag eller motsvarande. Det är meriterande att ha god teknisk förmåga av att använda IT stöd.

För att du skall trivas i rollen har du förmåga att självständigt driva projekt och du är således noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Vidare kan du på ett pedagogiskt sätt förmedla dina expertkunskaper i tal och skrift på både svenska och engelska.

Handelsbanken är en långsiktig och engagerad arbetsgivare. Vår starka värdegrund bygger på tilltro och respekt för individen och genomsyrar hela vår företagskultur. Hos oss får du ett stort eget ansvar och stora befogenheter att fatta egna beslut, samtidigt som vår verksamhet bygger på samarbete och att vi stöttar varandra. Våra skilda kompetenser och erfarenheter gör att vi alla kan bidra till vår verksamhet med olika perspektiv.

Vi har en stark tro på våra medarbetare och uppmuntrar egna initiativ, förmågan att tänka tvärt om och att söka innovativa lösningar. När våra medarbetare utvecklas, utvecklas banken.

Frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Karin Steenstrup på tel. 0700 – 25 62 06, karin.steenstrup@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Genom
Tjänst

Bolagsjurist till RenFuel – innovation inom förnybar bioolja

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Senior Compliance Officer till Skandias Koncerncompliance

Genom
Tjänst

Senior Legal Counsel (Nordic & Baltic) to Schneider Electric

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Ekonomiansvarig till Sharp Recruitment & Consultants

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Marknadskoordinator till Sharp Recruitment & Consultants

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Jurist till Skandia Fonder

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Jurist inom mark- och miljörätt samt vattenkraftlagstiftning

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Senior Compliance Officer till Brummer & Partners

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Legal Counsel med fokus på AIFMD till Permian

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Ludvig & Co söker bolagsjurist

Placering
Stockholm

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons