Annons

Annons

Svenska Bostäder söker kvalificerad jurist

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
Kontaktinformation: 
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42

Om verksamheten

På Svenska Bostäder jobbar du med engagerade, prestigelösa och hjälpsamma kollegor. Tillsammans med oss får du möjlighet att vara med och påverka morgondagens Stockholm samtidigt som du bygger din karriär och har roligt på jobbet. Vi utsågs 2017 till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Svenska Bostäder bildades 1944 och ägs av Stockholms stad. Hos oss bor 55 000 stockholmare i någon av våra drygt 26 000 hyreslägenheter. Vi äger och förvaltar cirka 4 000 kommersiella lokaler. Vi är cirka 310 medarbetare och har vårt huvudkontor i Vällingby. Svenska Bostäder är ett av Sveriges största bostadsbolag och har varit en central aktör i skapandet av det svenska folkhemmet. I över 70 år har vi haft en aktiv roll i byggandet och förvaltandet av bostäder och lokaler i Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Som kvalificerad jurist hos Svenska Bostäder kommer du att arbeta på VD-staben med hyresjuridiska frågeställningar, för bostäder och lokaler. En stor del av ditt dagliga arbete består av processer då du företräder företaget i olika tvister, dels i hyresnämnden men även i högre instanser.

Du kommer även att vara behjälplig med att biträda de olika distrikten i hyres – och allmänjuridiska frågor samt biträda lokalenheten i lokalhyresjuridik. Du kommer att ansvara och genomföra internutbildningar inom hyres- och lokaljuridik, OSL och GDPR.

Vem är du?

Vi söker dig som har juristexamen och minst 4 års erfarenhet av hyresjuridik. Du är strukturerad, noggrann och professionell i ditt förhållningssätt. Då arbetet innefattar processer i domstol är processvana ett krav och vi ser gärna att du har notariemeritering. I övrigt har du en god analytisk förmåga, och är en prestigelös och självgående person som trivs när det är mycket att göra. Du har ett stort intresse för hyresjuridiska frågor och har gärna erfarenhet från bostads- och eller lokalfrågor inom det nämnda området. Erfarenhet av kommersiell avtalsrätt är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande roll med varierande och stimulerande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter!

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anousheh Abuhamzeh på Jurek Rekrytering & Bemanning; 0766-33 14 42 alternativt anousheh.abuhamzeh@jurek.se

Du är varmt välkommen in med din ansökan så snart möjligt. Urval sker löpande och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se.

Område:
Stockholm

Anställning: 
Tillsvidare - Heltid

Kontakt:
Anousheh Abuhamzeh
0766-33 14 42