Snabbfakta

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

För frågor om tjänsten kontakta:  David Klingberg, Partner, eller John Hovsenius, Partner, david.klingberg@svalner,se  john.hovsenius@svalner.se 

Är du redo för nästa steg i karriären? Vill du arbeta med transaktionsrådgivning avseende fastigheter? 

Svalner Transaction Services söker dig som vill arbeta med finansiell due diligence inom fastighetsområdet.  
Vårt fastighetsteam inom Transaction Services söker fler kollegor som vill bli en del av vår spännande satsning och ytterligare accelerera Svalners tillväxt. 

Vårt Transaction Services team har omfattande erfarenhet av transaktioner och erbjuder finansiell due diligence och annan rådgivning till börsnoterade fastighetsbolag samt nationella och internationella fastighetsfonder i samband med förvärv. Sedan vi startade vår verksamhet inom Transaction Services för drygt två år sedan har vi sett en kraftigt ökad efterfrågan på transaktionsrådgivning på fastighetsmarknaden. 

Svalner är ledande inom skatte- och transaktionsrådgivning till fastighetsbranschen och hos oss kommer du att arbeta tillsammans med flera av Sveriges främsta transaktions- och skatterådgivare. Detta ger dig en unik möjlighet till snabb och professionell utveckling, avseende såväl spetskompetens som bredd, i en affärsmässig och driven organisation. 

Om rollen 

I denna roll förväntas du tillsammans med ansvarig delägare inom Transaction Services vara en del av utvecklingen av våra transaktionsrådgivningstjänster riktade mot fastighetsmarknaden. För rätt person finns det mycket goda utvecklings- och framtidsutsikter att arbeta direkt mot erfarna delägare inom Transaction Services och övriga delar inom Svalner.

Kvalifikationer 

Du förväntas ha minst två till fem års relevant erfarenhet från transaktionsrådgivning, revision av fastighetsbolag eller som controller på fastighetsbolag. 

För att lyckas i denna roll på Svalner är det av stor vikt att du brinner för att leverera på högsta nivå med frihet under ansvar. Att du är lösningsorienterad, förtroendeingivande, prestigelös och kommunikativ person med fallenhet för att bygga långsiktiga relationer med såväl klienter som kollegor är centralt. Affärsmässighet och förmåga att förstå våra klienters behov är avgörande egenskaper. 

Vi ser framför oss att du är en positiv och samarbetsvillig person som vill vara en del av en väl sammanhållen grupp. Vidare är du en driven och initiativtagande person som vill vara delaktig i att lyfta Svalners erbjudande och verksamheten inom Transaction Services till nästa nivå. 

För frågor om tjänsten kontakta: 

David Klingberg, Partner, eller John Hovsenius, Partner 

david.klingberg@svalner,se 
john.hovsenius@svalner.se 

 

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.

Logga in