Snabbfakta

Sista ansökningsdag

30 april 2021

Har du frågor om tjänsten?

Mirja Kronegård: mirja.kronegard@svalner.se eller Emelie Malmgren: emelie.malmgren@svalner.se

Är du skattejurist med två-fyra års arbetslivserfarenhet med inriktning och intresse för fastighetstransaktioner samt due diligence? Svalner växer och söker nu ytterligare en kollega till vårt team inom fastighetstransaktioner!

På Svalner arbetar du tillsammans med Sveriges främsta skattejurister vilket ger dig en unik möjlighet till snabb professionell utveckling i en mycket affärsmässig och driven organisation. Vi arbetar i dedikerade team med spetskompetens och vi har stor erfarenhet av kvalificerad skatterådgivning.

I denna roll förväntas du tillsammans med, och under ledning av, senior managers och delägare kunna driva det dagliga arbetet vid genomföranden och leveranser av såväl enskilda ärenden som större projekt inom gruppens verksamhetsområde. Vi arbetar nära våra klienter och i din roll ingår att ha den dagliga kontakten med våra uppdragsgivare. I rollen ingår även att handleda juniora medarbetare och på ett bra sätt delegera ansvar och arbetsuppgifter.

Du arbetar med löpande kvalificerade inkomstskattefrågor med fokus mot våra fastighetsklienter. Din roll omfattar värdeskapande rådgivning bland annat vid förvärv, förvaltning och avyttringar av fastigheter samt hantering av skattefrågor som kan uppkomma vid exempelvis omstruktureringar, exploateringar, börsnoteringar och refinansering m.m.

För att passa i denna roll bör ha transaktionserfarenhet och gärna stor vana av deklarationsarbete, vara materiellt intresserad och vi förväntar oss att du ska kunna driva ärenden och utredningar på ett självständigt och ansvarsfullt sätt. Affärsmässighet, noggrannhet, analytisk förmåga samt kommersiell förståelse för skatterätten och klientens behov är centralt. För att komma till din rätt hos oss är du positiv, förtroendeingivande, prestigelös och kommunikativ med fallenhet för att bygga långsiktiga relationer med såväl klienter som kollegor.

Du har en svensk juristexamen och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Om Svalner

Svalner är Sveriges ledande och Nordens första oberoende specialister inom skatt och finansiell transaktionsrådgivning. Svalner arbetar inom företagsbeskattning och indirekta skatter, finansiell rådgivning, värdering samt redovisning. Svalners specialistkompetenser är inom bland annat fastigheter, fåmansföretag, bank och finans, M&A samt Private Equity. Idag är Svalner över 80 medarbetare och befinner sig i en spännande tillväxtfas med många spännande satsningar under året. Vill du arbeta med de främsta skattejuristerna och samtidigt ha kul på jobbet, välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 30 april.

För frågor om tjänsten kontakta:
Mirja Kronegård, Partner, eller Emelie Malmgren, HR.

Mirja Kronegård
mirja.kronegard@svalner.se

Emelie Malmgren
emelie.malmgren@svalner.se

 

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.