Annons

Annons

Svalner söker senior skattejurist med intresse för moms

Sista ansökningsdatum: 
01 september 2019
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 
Mattias Fri:  070-431 26 37
Ulrika Grefberg: 076-899 69 10

Är du en senior skattejurist med intresse för moms? Vi expanderar och söker nu ytterligare kollegor till vår momsgrupp.

I rollen arbetar du med rådgivning rörande moms. Arbetsuppgifterna är varierande och utförs i ett högt tempo både i grupp och på egen hand.  Då vi arbetar integrerat och nära varandra på byrån är det dock viktigt för oss att du är beredd att ge stöd till övriga verksamhetsområden samt har en vilja och ett intresse av att vara med och utveckla byrån tillsammans med oss.

Du förväntas att tillsammans med gruppens delägare kunna leda det dagliga arbetet med genomföranden och leveranser av såväl enskilda ärenden som större projekt inom gruppens verksamhetsområde, samt också att handleda och undervisa gruppens mer juniora medarbetare.

Vad kan vi erbjuda?

På Svalner arbetar du tillsammans med många av Sveriges främsta jurister på skatteområdet vilket ger dig en unik möjlighet till egen utveckling som jurist, avseende såväl spetskompetens som bredd, i en mycket affärsmässig och driven organisation. Hos oss erbjuds möjlighet till stort eget ansvar och till att bidra med kvalificerad rådgivning. Du har stor möjlighet att få vara med och påverka både din egen och affärsområdets utveckling, och med rätt inställning och engagemang ser vi inga gränser för dina karriärmöjligheter hos oss på Svalner.

Kvalifikationer

Vi söker dig med juristexamen och 5 års erfarenhet av arbete med frågor rörande moms. Du har i ditt arbete drivit ärenden och projekt självständigt och med stort intresse för momsfrågor.

För att lyckas hos oss är förmågan att förstå våra klienters verksamhet central, du måste tycka om den kommersiella aspekten av skatterätten och uppskatta affärsmässighet och värdeskapande rådgivning. Arbetet kräver att du är analytisk, noggrann och har god känsla för struktur och siffror. Du har stor integritet, ett gott omdöme och alltid ett starkt engagemang i ditt arbete. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Då vi nu vill bygga vidare på en effektiv och väl sammanhållen grupp lägger vi stor vikt vid samarbete, sammanhållning och trivsel, vilket gör att vi ser framför oss en positiv, kommunikativ och prestigelös person som trivs i samarbetet med såväl kollegor som klienter. På Svalner ser vi ingen motsättning i att arbeta hårt och fokuserat mot uppsatta mål och att samtidigt ha roligt på jobbet, och just därför är varje individs bidrag till en god arbetsmiljö viktigt för oss.

För frågor om tjänsten, kontakta någon av följande;

Mattias Fri, mattias.fri@svalner.se,  070-431 26 37 eller Ulrika Grefberg, ulrika.grefberg@svalner.se, 076-899 69 10

Vill du arbeta med de främsta skattejuristerna, välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 1 september 2019.