Snabbfakta

Har du frågor om tjänsten?

Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta Jerker Edström (jerker.edstrom@stroem) eller Emil Ödling (emil.odling@stroem.com).

Ström bildades för två och ett halvt år sedan av jurister med lång erfarenhet från att biträda media och underhållningsbranschen i Sverige och internationellt. Vi har snabbt vuxit från 6 till 12 medarbetare och blivit den största renodlade byrån för underhållningsjuridik i Norden. 

Ström arbetar uteslutande med svenska kreativa näringar inom media- och underhållning. Våra klienter verkar bland annat inom musik, film, litteratur, dataspel och media. Vi är specialister på att hantera deras immateriella rättigheter och kommersiella avtal samt biträder även ofta vid transaktioner inom dessa sektorer, exempelvis vid finansiering av filmproduktioner och liveunderhållning samt vid förvärv av musikrättigheter. Läs gärna mer om oss på stroem.com. 

Vi söker nu en junior jurist, som antingen är eller snart blir klar med sin utbildning eller tingstjänstgöring, eller som har något års relevant yrkeserfarenhet. Du bör ha stort intresse för juridik och vill vara med och leverera rådgivning av högsta kvalitet och med hög servicenivå. Vi söker dig som är noggrann, nyfiken och har ett stort intresse för de kreativa näringarna. Du kommer att arbeta brett inom vår organisation och över den palett av juridik och spännande klienter som Ström biträder. 

Vårt urval sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt till oss på recruitment@stroem.com. Ansökan ska innefatta CV, kort personligt brev samt betyg.

Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta Jerker Edström (jerker.edstrom@stroem) eller Emil Ödling (emil.odling@stroem.com).

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.
Premium för 199 kr i sommar
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in