Arbetsbeskrivning

I rollen som bolagsjurist på Stillfront kommer du främst att stödja verksamheten inom dataskyddsområdet. Du kommer ansvara för att vidareutveckla och vidhålla den interna styrningen inom dataskyddsområdet för koncernen, bland annat genom att löpande se över, uppdatera och implementera processer och styrande dokument samt övervaka den interna regelefterlevnaden utifrån gällande dataskyddslagstiftning samt interna policys. Du kommer vara kontaktperson för dataskyddsfrågor för koncernens dotterbolag och ansvara för interna utbildningar inom dataskydd samt ge vägledning och stöd till organisationen avseende efterlevnad av gällande dataskyddslagstiftning. Rollen innebär många kontaktytor både internt och externt med internationellt fokus. Du kommer att samarbeta med många viktiga affärsområden, särskilt HR, Marknad samt IT, för att säkerställa att dataskyddsfrågor övervägs i samband med nya projekt, produkter och initiativ. Du kommer vara en del av Stillfronts juristfunktion och rapportera till bolagets chefsjurist. Teamet har ett tätt samarbete sinsemellan och med övriga delar av organisationen.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen (svensk eller internationell) har arbetat 1 – 2 år på advokatbyrå, revisionsbyrå, bolag eller myndighet. Har du erfarenhet från att arbeta specifikt med dataskyddsfrågor är det en fördel men inget krav. Det väsentliga är att du är intresserad av dataskydd, teknik och IT och har förmåga att sätta dig in i, och förstå, olika dataflöden. Du gillar att utmanas, är nyfiken på att lära dig mer och har ett stort eget driv. Du är van att ta ansvar, arbeta självständigt och har erfarenhet av att arbeta i projekt. Mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift, krävs för rollen på grund av de många internationella kontakterna. Som jurist är du pragmatisk och har en förmåga att förklara juridiska aspekter för övriga delar av verksamheten på ett pedagogiskt sätt. Arbetet är stundom intensivt, vilket ställer krav på effektivitet, flexibilitet och prioriteringsförmåga. Som person är du prestigelös, van vid ett högt tempo och kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt.

Du erbjuds:

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett ledande och snabbt växande bolag inom spelutveckling. Tjänsten ger dig goda möjligheter till professionell utveckling tillsammans med 1500+ kollegor i 23 olika spelstudior globalt. Du blir en del av ett drivet och kreativt team med stark entreprenörsanda.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Stillfront med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076-002 69 21 alternativt caroline.lonnbark@jurek.se.

Om verksamheten

Stillfront är en snabbväxande global koncern inom spelutveckling med huvudkontor i Stockholm. Stillfront är noterat på Nasdaq Stockholm. Bolaget har en diversifierad spelportfölj och specialiserar sig på spel med långa livscykler och lojala användare. Organisk tillväxt och noggrant utvalda och genomförda förvärv utgör Stillfronts tillväxtstrategi och koncernens 1 500+ medarbetare trivs i en organisation som präglas av entreprenörsanda. Stillfronts huvudmarknader är USA, Japan, MENA, Tyskland och Storbritannien.