Snabbfakta

Sista ansökningsdag

16 april 2021

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

Jan Klingspor: 0708691195 eller Andreas Björklund: 0735249834.

Skills Corporate Finance är en partnerägd firma som etablerades 2018.  Skills tre Senior Partners har över 20 års erfarenhet vardera från Corporate  Finance, Fastighetstransaktioner och Structured Finance på bl a Öhman,  Newsec och Remium. Totalt är 10 personer verksamma på Skills och  verksamheten består i att erbjuda tillväxtföretag högkvalificerad finansiell  rådgivning. Vi vill ge våra kunder tillgång till en oslagbar erfarenhetsbas  som ger förutsättningar för kreativitet kombinerat med marknadens bästa  service. Vi växer och söker ett antal yngre toppkrafter som kommer få  möjlighet att utvecklas med oss och delta i transaktionsteam i en mycket  flexibel och lättsam miljö samtidigt som vi har höga krav på prestation och  professionalism. 

Skills gör mest transaktioner i företag på eller på väg till börsen. Det är  spännande, fartfyllt, utmanande, lärorikt, stimulerande. Vi som redan  jobbar här gillar det vi gör och sättet vi gör det på. Livet är för kort för att  inte ha kul på jobbet. 

Vill du bli en av oss? 

Du har eller kommer snart ta högskoleexamen i företagsekonomi/ 

finansiering eller annan relevant inriktning med goda studieresultat. Du  kan även ha arbetat några år efter studierna. 

Du kan börja genast, eller inom 6 månader. Vi kan även erbjuda avgränsat  projektarbete på timbasis under 3e eller 4e studieåret.  

Titta in på vår hemsida www.skillscorp.se 

Skicka ansökan till Skills, karriar@skillscorp.se senast den 16 april. Du kan  även kontakta Jan Klingspor på telefon 0708691195 eller Andreas Björklund  på telefon 0735249834.

 

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.