Skierfe Advokatfirma expanderar och nu söker vi ytterligare en senior och en junior biträdande jurist till vårt team

Placering

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Om oss 

Skierfe Advokatfirma är en boutique-byrå med fokus mot fastighetsbranschen. Vi tillhandahåller rådgivning till fastighetsägare och investerare vid genomförandet av fastighetsrelaterade transaktioner och projekt samt vid löpande förvaltning. Vi företräder ledande svenska och internationella aktörer inom bl.a. transaktioner, fastighetsutveckling, hotell och fastighetsförvaltning.

Vi erbjuder 

Vår vision är att vara den ledande boutique-byrån i Sverige inom fastighetsbranschen. För att nå dit krävs det, förutom att vara skicklig och affärsorienterad jurist, att vi även är den mest eftertraktade arbetsgivaren för affärsjurister. Som ledande aktör inom våra expertområden arbetar våra jurister dagligen med både stora och komplexa uppdrag. Vi arbetar alltid i team anpassade efter uppdraget vilket gör att vi kan dra nytta av fördelarna med en väl sammansvetsad grupp av branschfokuserade specialister. Hos oss känner alla varandra på ett mer personligt plan vilket skapar ett mycket trivsamt klimat och en familjär stämning.

Som biträdande jurist kommer du att bistå svenska och internationella klienter med bl.a. fastighetstransaktioner, bolagsrätt och hyresrätt samt förhandla och ansvara för att upprätta avtal och andra typer av bolagshandlingar. Du kommer att fortsätta att utveckla din breda kompetens och fördjupa din förståelse för de kommersiella, finansiella och legala aspekter som driver en fastighetstransaktion eller ett fastighetsutvecklingsprojekt.

Hos Skierfe jobbar du som en del i ett team och stöttas av kollegor med många års erfarenhet, men det är viktigt att du är självgående och bekväm med att fatta egna beslut.  

Vi söker 

Vi söker nu en biträdande jurist med 1-3 års erfarenhet från advokatbyrå eller som bolagsjurist med erfarenhet från transaktioner, finansiering, hyra eller entreprenad alternativt har ett stort intresse för att utvecklas inom dessa områden. Du kan även ha erfarenhet från notarietjänstgöring. 

Vi söker även dig som är mer senior och har cirka 4-5 års erfarenhet av rådgivning till fastighetsbranschen.  

Eftersom du tidigt får möjlighet att arbeta i ärenden nära klienter är du som person självständig, prestigelös och social. Du bör även tycka om att ge service och vara trygg i din roll som rådgivare.  

Välkommen till vårt team på Skierfe där vi erbjuder en möjlighet för dig att få bli del i ett mycket kompetent team av jurister och ett arbete med spännande och kvalificerade ärenden inom fastighetsbranschen men med en fortsatt bibehållen balans i livet.  

Välkommen med din ansökan. 

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen & Partners. Välkommen med din ansökan och frågor till Rosita von Feilitzen, telefon 073-540 57 07. Skicka din ansökan till: www.vonfeilitzen.se med CV, personligt brev och relevanta betyg och intyg snarast. Intervjuer kommer att ske löpande.

Genom
Tjänst

Senior Compliance Officer till Skandias Koncerncompliance

Genom
Tjänst

Senior Legal Counsel (Nordic & Baltic) to Schneider Electric

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Ekonomiansvarig till Sharp Recruitment & Consultants

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Marknadskoordinator till Sharp Recruitment & Consultants

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Jurist till Skandia Fonder

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Jurist inom mark- och miljörätt samt vattenkraftlagstiftning

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Senior Compliance Officer till Brummer & Partners

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Legal Counsel med fokus på AIFMD till Permian

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Ludvig & Co söker bolagsjurist

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Capital & Liquidity Reporting Specialist till Nordnet

Placering
Stockholm

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons