Snabbfakta

Sista ansökningsdag

07 januari 2022

Ort

Stockholm och Malmö

Vi söker nu juniora medarbetare till vårt kontor i Stockholm och Malmö som ska vara med och expandera vårt erbjudande inom indirekt beskattning (moms, tull och punktskatt) med start våren 2022. 

Vem är du?

Du är genuint intresserad av skatterättsliga frågeställningar och har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Som person är du ambitiös, analytisk och noggrann. Du kan se fram emot stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med goda möjligheter att påverka hur din yrkesroll utvecklas. Du är nyutexaminerad från juristutbildningen alternativt har något års erfarenhet från Skatteverket, konsultbyrå eller motsvarande.

Vilka är vi?

Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skatterådgivare med ca 80 medarbetare vid våra kontor i Stockholm, Malmö och i Göteborg. Vi är en fullservicerådgivare och vi hanterar alla typer av skattefrågor för både stora och små företag samt organisationer.

Vår verksamhet

Vi är ett kunskapsföretag där kompetenta och engagerade medarbetare är vår viktigaste tillgång. Du får chansen att fortsätta utvecklas tillsammans med några av Sveriges mest erfarna och respekterade skatterådgivare. Vår verksamhet genomsyras av ett stort rådgivningsfokus där vår oberoendeställning bidrar till vår unika position på marknaden. 

Ansök redan idag! 

Ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis och relevanta betyg/intyg) 
skickas snarast till:

karriar@skeppsbronskatt.se 

Sista ansökningsdag: den 7 januari 2021. 

Vid frågor, kontakta: 

Milea Grahn 
tel. 073 640 91 30 
milea.grahn@skeppsbronskatt.se 

Johanna Carlsson 
tel. 073 640 91 41 
johanna.carlsson@skeppsbronskatt.se 

Malmö: 

Johan Bengtsson 
tel. 073 640 91 97 
Johan.bengtsson@skeppsbronskatt.se

Välkommen till Skeppsbron Skatt! 

Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skattekonsultföretag och har ca 80 medarbetare i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi är ledande experter inom svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt och riktar oss till företag i alla branscher. Härutöver är vi framgångsrika i skräddarsydd rådgivning till företag med global verksamhet, samt kvalificerad rådgivning inom området Compensation & Benefits. Vi är dedikerade att med högsta kvalitet tillhandahålla tydliga och användbara skatteråd till våra kunder. Skeppsbron Skatt ingår i den internationella oberoende organisationen Taxand som för närvarande omfattar över 2000 skattekonsulter i ca 60 länder. Mer information om oss finns på www.skeppsbronskatt.se 

Skeppsbron Skatt är en del av Aspia som Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning. Mer information om Aspia finns på www.aspia.se 

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.

Logga in