Snabbfakta

Sista ansökningsdag

31 juli 2021

Ort

Malmö

Har du frågor om tjänsten?

Anders Lagerholm (GMS) Tel. 073 640 91 99 anders.lagerholm@skeppsbronskatt.se

Vi söker nu medarbetare till vårt kontor i Malmö som vill vara med och expandera vårt erbjudande inom Global Mobility Services (GMS).

  • Vi söker dig som har ca 5 års erfarenhet av GMS, rådgivning kopplat till gränsöverskridande personbeskattning och socialförsäkring. 

Vem är du?

Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Som person är du ambitiös, analytisk och noggrann. Du kan se fram emot stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter med goda möjligheter att påverka hur din yrkesroll utvecklas.

Vilka är vi?

Skeppsbron Skatt är Sveriges största oberoende skatterådgivare med ca 80 medarbetare vid våra kontor i Stockholm, Malmö och i Göteborg. Vi är en fullservicerådgivare och vi hanterar alla typer av skattefrågor för både stora och små företag samt organisationer.

Vår verksamhet

Vi är ett kunskapsföretag där kompetenta och engagerade medarbetare är vår viktigaste tillgång. Du får chansen att fortsätta utvecklas tillsammans med några av Sveriges mest erfarna och respekterade skatterådgivare. Vår verksamhet genomsyras av ett stort rådgivningsfokus där vår oberoendeställning bidrar till vår unika ställning på marknaden.

I nuläget söker vi främst rådgivare till vårt kontor i Malmö, men tveka inte att kontakta oss även om du är intresserad av att arbeta i Stockholm eller Göteborg.

Ansök redan idag!

Ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis och relevanta betyg/intyg)
skickas snarast till: karriar@skeppsbronskatt.se

Sista ansökningsdag: den 31 juli 2021.

Kontakt:

Anders Lagerholm (GMS)
Tel. 073 640 91 99
anders.lagerholm@skeppsbronskatt.se

Välkommen till Skeppsbron Skatt!

Skeppsbron Skatt är Sveriges ledande oberoende skattekonsultföretag och har ca 80 medarbetare i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vi är ledande experter inom svensk och internationell företagsbeskattning samt mervärdesskatt och riktar oss till företag i alla branscher. Vi tillhandhåller vidare kvalificerad rådgivning inom området Compensation & Benefits, samt Global Mobility Services.  Vi är dedikerade att med högsta kvalitet tillhandahålla tydliga och användbara skatteråd till våra kunder. Skeppsbron Skatt ingår i den internationella oberoende organisationen Taxand som för närvarande omfattar över 2000 skattekonsulter i ca 60 länder. Mer information om oss finns på www.skeppsbronskatt.se

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.
Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in