Annons

Annons

Sergel söker två processjurister

Sista ansökningsdatum: 
Löpande
Placeringsort: 
Stockholm
URL för ansökan: 
Kontaktinformation: 
maria.elvung@jurek.se.
0700 90 18 85

Är du jurist med processerfarenhet och vill komma till en riktigt trevlig arbetsplats där medarbetarna trivs så söker Sergel Kredittjänster nu två processjurister med placering i moderna lokaler centralt i Stockholm!

Arbetsbeskrivning

Som processjurist arbetar du med tvistemålshantering i allmän domstol och hjälper våra kunder med deras processrelaterade ärenden. Det är du som tar över när ett ärende bestrids och arbetet innebär hantering av olika slags frågeställningar och olika slags fordrings- och ärendetyper. Detta innebär typiskt sett arbete med tvistemålsprocess, preskriptionsärenden, och konkurser men även att till exempel hålla kortare utbildningar inom ditt gebit. Som processförare hos oss kommer du att upparbeta en gedigen erfarenhet av processföring och ges stort självständigt ansvar för dina ärenden och i förlängningen dina egna kundföretag.

Du kommer att ingå i ett team som idag består av nio jurister och en paralegal och du kommer att rapportera till Nordic Head of Legal. Det finns även juristavdelningar i Finland och Norge som utbyter erfarenheter inom ramen för det nordiska Legal Network. Tjänsten är placerad vid huvudkontoret centralt i Stockholm på Adolf Fredriks kyrkogata 8.

Vem är du?

Du har en svensk juristexamen och har ett eller ett par års erfarenhet av processarbete och kan självständigt driva tvistemål. För att trivas i denna roll måste du tycka om såväl skriftlig som muntlig processföring och som jurist är du noggrann och har mycket lätt för att uttrycka dig såväl i skrift som i tal. Har du branscherfarenhet är det starkt meriterande.

Vi ser att du är en social och driven person med god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har en affärsmässig inställning till din juristroll och då arbetet innebär många kontaktytor internt och externt är du en öppen person som har lätt att bygga relationer och förtroende. Du arbetar obehindrat på både svenska och engelska.

Du erbjuds

Du kommer till ett gediget bolag med stora möjligheter att utvecklas i din roll. Sergel är ett företag som bryr sig om människorna de möter och du möts av en arbetsplats som präglas av personlighet, professionalism och engagemang. Under parollen We Care arbetar alla i företaget mot det gemensamma målet att skapa marknadens nöjdaste kunder och slutkunder. Sergel är inne i en spännande utvecklingsfas och du som lockas av att vara med på den pågående förändringsresan ges möjlighet att vara med och ta Sergel in i framtiden.

Det är en arbetsplats där medarbetarna arbetar mot samma mål, mening och vision!

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Sergel Kredittjänster AB med Jurek Rekrytering & Bemanning, urval sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Elvung på telefonnummer 0700 90 18 85 alternativt maria.elvung@jurek.se.

Om oss

Sergel är en av de ledande leverantörerna av kredithanteringstjänster i Norden. Vi erbjuder tjänster inom kreditscoring, inkasso, köp av fordringar samt meddelande- och betallösningar. Sergel Group har drygt 400 anställda i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Sergel är en del av Marginalen Group.

WE CARE - På Sergel bryr vi oss om människorna vi möter. Insikter, omtanke och vårt personliga engagemang gör att vi når ett bra resultat och upprätthåller goda relationer. Vi ger våra kunder möjlighet att utveckla sin kärnverksamhet, istället för att fokusera på obetalda fakturor. Vi anpassar upplägg efter människors betalningsförmåga och gör vad vi kan för att bidra till en stabil och hållbar ekonomisk lösning. Vår mission är att göra affärer mer tillförlitliga.
 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Elvung