Snabbfakta

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

På Törngren Magnell & Partners Advokatfirma (TM & Partners) är det kulturen som gör skillnad. I en tid när advokatbyråer slåss om talangerna och konkurrerar om resurserna, är det där vi sticker ut. Vi erbjuder en miljö som sätter våra medarbetare i fokus och möjliggör en individuell utvecklingsplan för att ge dig de bästa förutsättningarna för att nå din fulla potential. Genom att du fortsätter att utvecklas fortsätter även TM & Partners att göra det.

TM & Partners aktiemarknadsgrupp växer och söker nu seniora biträdande jurister!

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av ett framgångsrikt, högt presterande och trevligt team på en advokatbyrå i expansion. Till vår aktiemarknadsgrupp som i huvudsak arbetar med transaktioner för noterade bolag söker vi ytterligare engagerade erfarna biträdande jurister med inriktning på bolags- och aktiemarknadsrätt. Du kommer primärt arbeta med börsnoteringar, kapitalanskaffningar, informationsfrågor samt förvärv och samgående. Du kommer även aktivt delta i den svenska och internationella utvecklingen och bevakningen av corporate governance (bolagsstyrning) samt god sed på aktiemarknaden. Vidare kommer du att arbeta med löpande bolagsrättsliga frågor och tillsammans med mer erfarna kollegor ge våra klienter professionell juridisk rådgivning. De seniora tjänsterna innebär ett direkt projektledaransvar.

Vem är du?

Vi söker dig med minst tre års arbetslivserfarenhet från branschen och aktiemarknadsjuridik samt bolagsrätt. Du har mycket goda akademiska meriter och ett genuint intresse för näringslivet. Hos oss är din personlighet minst lika viktig som formella meriter. Du har hög social kompetens, förmåga att bygga förtroende och motiveras av utmaningar och av att utveckla din egen och andras juridiska kompetens. Du är duktig på att leda projekt och en god kommunikatör. Andra viktiga egenskaper är att du är en prestigelös lagspelare, är stresstålig och att du har en stark drivkraft att leverera hög kvalitet. Vårt arbete kräver mycket goda kunskaper i det engelska och svenska språket, både i tal och skrift.

Du erbjuds

Du blir en värdefull del av vårt framgångsrika team. Byråns storlek och struktur ger våra medarbetare möjlighet att tidigt ta ansvar och bidra på ett meningsfullt sätt, med arbete direkt mot klient. Ett resultat av vår struktur är att intern konkurrens bland medarbetare aldrig har varit ett problem - en sann laganda råder.

Är du den vi söker kommer du att trivas hos oss lika mycket som vi kommer trivas med dig! Genom vårt mentor- och talangprogram säkerställs att du får rätt förutsättningar för att utvecklas. Vi arbetar starkt för sunda värderingar och aktivt mot all form av diskriminering. Du blir en del av en prestigelös, inkluderande och okomplicerad miljö där din kompetens och personlighet värdesätts.

Din arbetsplats kommer att vara i trevliga lokaler med en uttalat trivsam atmosfär, i centrala Stockholm.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar TM & Partners med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

TM & Partners är en ledande svensk affärsjuridisk advokatbyrå med fokus på transaktionsrådgivning. Tack vare vår erfarenhet kan vi erbjuda våra klienter god affärsförståelse och proaktiv rådgivning. Tillsammans med vår juridiska spetskompetens och vårt engagemang leder det till trygghet och väl genomförda affärer. Vi ser alltid till att en eller flera delägare är aktivt engagerade i varje ärende.

Vi tror också att ett "true partnership" mellan talangfulla och dedikerade jurister utgör rätt grund för att på bästa sätt kunna bistå våra klienter med rätt expertis i varje situation.

Hög expertis i förening med en vänlig och sund arbetsmiljö har kännetecknat TM & Partners sedan starten. Vi behandlar våra kollegor med respekt och är stolta över vår företagskultur.

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.