Snabbfakta

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

För frågor om tjänsten kontakta: Ida Larsson, Senior Manager, Fredrik Berndt, Partner eller Emelie Malmgren, HR.

Har du ett intresse för skatteprocesser och minst 4 års relevant arbetslivserfarenhet? Vill du bli en del av ett av Svalners växande verksamhetsområden? Välkommen med din ansökan!

I denna roll förväntas du tillsammans med, och under ledning av, senior managers och delägare kunna driva det dagliga arbetet vid genomföranden och leveranser av såväl enskilda ärenden som större projekt. Vi arbetar nära våra klienter och i din roll ingår att ha den dagliga kontakten med våra uppdragsgivare. I rollen ingår även att handleda juniora medarbetare och delegera ansvar och arbetsuppgifter.

Du arbetar löpande med kvalificerade skatteprocessfrågor och relaterad skatterådgivning för våra svenska och internationella klienter, såväl företag som privatpersoner. Din roll innefattar att företräda klienter i förhållande till myndigheter och att agera ombud i domstol. Arbetsuppgifterna varierar och kan exempelvis vara att upprätta inlagor och ansökningar samt att biträda vid skatterevisioner, förfrågningar och beslut från Skatteverket.

På Svalner arbetar du tillsammans med Sveriges främsta skattejurister vilket ger dig en unik möjlighet till snabb professionell utveckling i en mycket affärsmässig och driven organisation. Vi arbetar i dedikerade team med spetskompetens och vi har stor erfarenhet av kvalificerad skatterådgivning.

För att passa i denna roll bör du ha arbetslivserfarenhet av skatteprocesser hos revisionsbyrå, advokatbyrå eller domstol. Du har en svensk juristexamen och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. I denna roll är affärsmässighet, noggrannhet, analytisk förmåga samt kommersiell förståelse för skatterätten och klientens behov är centralt. Vi förväntar oss att du är materiellt intresserad och att du ska kunna driva ärenden och utredningar på ett självständigt och ansvarsfullt sätt. För att komma till din rätt hos oss är du positiv, förtroendeingivande, prestigelös och kommunikativ med fallenhet för att bygga långsiktiga relationer med såväl klienter som kollegor.

På Svalner ser vi ingen motsättning i att arbeta hårt och fokuserat mot uppsatta mål och att samtidigt ha roligt på jobbet, och just därför är varje individs bidrag till en god arbetsmiljö viktigt för oss.

Om Svalner

Svalner är Sveriges ledande och Nordens första oberoende specialister inom skatt och finansiell transaktionsrådgivning. Svalner arbetar inom företagsbeskattning och indirekta skatter, finansiell rådgivning, värdering samt redovisning. Svalners specialistkompetenser är inom bland annat fastigheter, fåmansföretag, bank och finans, M&A samt Private Equity. Idag är Svalner över 80 medarbetare och befinner sig i en spännande tillväxtfas med många spännande satsningar under året. För mer information om vårt verksamhetsområde inom skatteprocesser, klicka här.

Vill du arbeta med de främsta skattejuristerna och samtidigt ha kul på jobbet, välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 1 juni.

För frågor om tjänsten kontakta:

Ida Larsson, Senior Manager, Fredrik Berndt, Partner eller Emelie Malmgren, HR.

Ida Larsson
ida.larsson@svalner.se

Fredrik Berndt
fredrik.berndt@svalner.se

Emelie Malmgren
emelie.malmgren@svalner.se

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.
Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in