Snabbfakta

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

sofia.lundgren@gazella.se 076 176 01 24

Gazella söker dig som uppskattar variation i ditt arbete, både vad gäller dagliga arbetsuppgifter och arbetsplats. Gazella jobbar för närvarande med ett flertal spännande konsultuppdrag inom redovisning, bokslutsarbete, och årsredovisningar som passar dig som är flexibel och lösningsorienterad. Dina framtida kollegor är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Din Utmaning

  • Arbete med redovisning och ansvar för månatliga avstämningar.
  • Samla in underlag och verifikationer.
  • Sammanställning av ekonomiska rapporter.
  • Deklarationer, årsbokslut och årsredovisning.
  • Delaktig i budgetarbete och uppföljning tillsammans med CFO

Erfarenhet

Vi söker dig som har en akademisk examen i ekonomi eller motsvarande utbildning. För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 2 års erfarenhet av att arbeta med kvalificerad redovisning. Vi tror att du har fördel i att ha jobbat på ett snabbväxande bolag där du också varit med och satt upp processer och rutiner.

Personliga egenskaper

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb.

Vad Gazella erbjuder dig

 Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök via knappen nedan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Sofia Lundgren som är ansvarig rekryterare för denna tjänst, sofia.lundgren@gazella.se.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.