Ropo Legal söker ytterligare en processjurist till Stockholm

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Vill du arbeta på ett bolag som har ett tätt samarbete med de största fastighetsbolagen på marknaden? Vill du arbeta med kvalificerad affärsjuridisk rådgivning med fokus på tvistemålsprocesser inom främst kommersiell hyresrätt och fastighetsrätt? Vill du arbeta i en omväxlande och spännande roll på ett snabbväxande bolag? Då är detta rollen för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen som processjurist på Ropo Legal bistår du bolagets klienter med kvalificerad affärsjuridisk rådgivning med fokus på tvistemålsprocesser inom främst kommersiell hyresrätt och fastighetsrätt. Klienterna utgörs av flertalet av marknadens mest välkända fastighetsbolag. I din roll ingår det att agera biträde vid förhandlingar i både domstol och hyresnämnd. Du kommer att ha eget ansvar för klienterna och inom ramen för det arbeta proaktivt med affärsmässig rådgivning. I rollen ingår också att hålla i interna och externa utbildningar inom våra fokusområden.
Du blir en del av Ropo Legals juristfunktion som idag består av fjorton jurister, varav åtta är placerade i Stockholm.

Kontoret är beläget på Torsgatan och du rapporterar direkt till bolagets biträdande chefsjurist.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat ett par år med kvalificerat juridiskt arbete. Det är starkt meriterande om du har arbetat med fastighetsrätt, hyresrätt eller processrätt. Din erfarenhet kommer antingen från bolag eller advokatbyrå och du är van vid ett högt tempo. Som jurist är du pragmatisk, effektiv och affärsmässig. I denna roll arbetar du nära dina klienter vilket kräver att du är serviceinriktad, har god förmåga att bygga relationer och att du är trygg i kommunikationen med personer i olika roller och med varierande bakgrund. Du kommer till en grupp som genomsyras av arbetsglädje, gott samarbete och högt i tak och för att trivas i rollen behöver du därför vara en lagspelare med god social kompetens.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en omväxlande och spännande roll på ett snabbväxande bolag. Du får möjlighet att arbeta på ett bolag som är välkänt för sin specialisering inom hyresrätt och som har ett tätt samarbete med de största fastighetsbolagen på marknaden. Hos oss får du möjlighet att utvecklas som processjurist genom att ta ett stort eget ansvar i relationen med och rådgivningen till våra klienter. Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och av engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Ropo Legal med Jurek Law. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Ulriikka Järnefelt på telefon 0766 33 14 40.

Om verksamheten

Ropo Capital erbjuder vad vi kallar för Invoice Life Cycle-tjänster, vilket innefattar allt från fakturadistribution och reskontrahantering till påminnelser, kravhantering och juridik. Vårt fundament bygger på egenutvecklad teknik och vi brinner för att skapa extraordinära kundupplevelser med hjälp av data och en oslagbar fakturahanteringsprocess. Ropo Capital är marknadsledande inom fakturahantering i Finland och har genom förvärv de senaste åren expanderat till den nordiska marknaden. Idag har vi ca 400 anställda specialister i Finland, Sverige och Norge och mer än 10 000 kunder. Totalt levererar Ropo Capital över 170 miljoner fakturor och andra dokument årligen. Vårt mål är att år 2023 vara den ledande leverantören i Norden av tjänster inom fakturans livscykel.

Lediga jobb

Sharp Recruitment & Consultants

Head of Legal to NCC Industry

Solna, Oslo
|
Sista ansökningsdag 2024-01-08
Jurek

Bolagsjurist till SSAB

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-01-06
von Feilitzen & Partners

Använd dina färdigheter för att bekämpa cancer! Vi söker nu nästa stjärna till vårt starka juristteam.

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-22
Jurek

Group Legal & Compliance Counsel till Elof Hansson Group

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2024-01-06
Jurek

Nordic Legal & Compliance Manager at Chiesi Pharma

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-01-04
Sharp Recruitment & Consultants

Operations Manager till ICA Gruppen

Solna
|
Sista ansökningsdag 2024-01-04
Jurek

Group Compliance Manager to Alfa Laval Group

Lund
|
Sista ansökningsdag 2023-01-01
von Feilitzen & Partners

Bolagsjurist till ikoniskt svenskt varumärke, Stockholm

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-15
Sharp

Legal Counsel till Välinge Innovation

Helsingborg
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24
Sharp

Compliance Manager till Nordic Guarantee

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons