Snabbfakta

Ort

Stockholm

Har du frågor om tjänsten?

Vid eventuella frågor angående rollen, vänligen kontakta Peter Ekström på 070 813 51 85, peter.ekstrom@sharprecruitment.se eller Fanny Wallin på 072 378 75 17, fanny.wallin@sharprecruitment.se. 

Transcom Worldwide är ett av de ledande globala CX företagen, med lokala och globala kunder på flertalet marknader och med verksamhet i fler än 25 länder. Vi erbjuder innovativa lösningar för fantastiska kundupplevelser i flera kanaler, så som telefon, video, chat, sociala medier etc.

I Stockholm sitter vi i fräscha lokaler i Vasastan, med utsikt över takåsarna i stadens alla riktningar. Vi arbetar enligt en hybridmodell, både från kontoret och digitalt.

Vi söker nu en Risk- & Compliance Manager till huvudkontoret i Stockholm.

Om tjänsten

Vi stärker nu upp vårt arbete inom riskhantering och regelefterlevnad, och som ett led i detta söker vi en Risk- & Compliance Manager. Du kommer att spela en viktig roll i bolagets fortsatta utveckling med ansvar för att bygga upp funktionen samt leda det globala arbetet inom risk och regelefterlevnad.

I din roll som Risk- & Compliance Manager kommer du att arbeta med att säkerställa att Transcom följer relevanta regler, lagar och förordningar, identifiera och hantera risker samt följa upp interna processer. Du kommer att ansvara för att, effektivisera och implementera bolagets risk- och complianceprogram, uppdatera policies och interna kontroller samt genom uppföljning säkerställa verksamhetens regelefterlevnad. Fokus ligger på operativa risker och compliance ur ett bredare legalt perspektiv. Erfarenhet att ha jobbat med GDPR är meriterande.

Som Risk- & Compliance Manager kommer du att ansvara för:

  • Ramverk för regelefterlevnad och interna kontroller genom att se till att Transcom bedriver sin verksamhet i överensstämmelse med nationella och internationella lagar och förordningar samt professionella standarder, accepterade affärsmetoder och interna policies, förfaranden, regler och riktlinjer.
  • Riskhantering genom utveckling av riskhanteringsprogram och plan för implementering av kritiska processer.
  • Stöd och utbildning genom rådgivning och support till ledningen i regelefterlevnads- och riskrelaterade frågor samt utbildning av anställda.

Du rapporterar till Group Head of Legal.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en universitetsexamen i ekonomi/finans, juridik eller utbildning inom annat relevant område samt minst fem års arbetslivserfarenhet av praktiskt arbete inom riskhantering och regelefterlevnad från relevant sektor. Vi ser gärna att du innehar en professionell kvalifikation/certifiering som t.ex. Certifierad Risk Manager eller liknande. Erfarenhet av COSO och/eller arbete med internrevision samt erfarenhet från internationella koncerner är meriterande.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har hög integritet samt en mycket god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska. Du ska gilla att jobba i ett högt tempo och vara inriktad på att uppnå resultat. Vidare behöver du vara lösningsorienterad med ett öga för detaljer. Rollen kräver även att du har god administrativ förmåga samt att du är en analytisk person med sinne för affärer. Du kommer att arbeta med olika delar av organisationen så vi lägger stor vikt på din samarbetsförmåga.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

Vid eventuella frågor angående rollen, vänligen kontakta Fanny Wallin på 072 378 75 17, fanny.wallin@sharprecruitment.se eller Peter Ekström på 070 813 51 85, peter.ekstrom@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du annonsera här?

På Realtids platsannons­marknad hittar du spetskompetens i branschen.

Logga in